seymaasik Kızlar ne kadar sonra adet gördünüz? Değişkenlik gösteriyor mu acaba kişiden kişiye. 4 aylık bebeğim daha tık yok 🤷🏼♀️
gzmemr kenankaan benimdr 14 aylık hala yok emziriyorumda doktor dupashon ilaç verdi yine gelmedi siz acaba kullandınızmı ilaç ?
Aminekz 3 aylık olduk hala olmadım dünde test yaptım korkudan acaba hamilemiyim diye değilmişim baya panik atak olmuştum test yapmadan önce 😂
Mrymnly12 Aminekz bende doğum yapalı 3 ay oluyo geçenlerde bende korktum test yaptım Allah’tan negatif çıktı😳🌸
Perianasi Aminekz hahaaaa bu konuda tek değilmişim 😁 bende ayda bir ne olur ne olmaz diye test yapıyorum 😁
kenankaan seymaasik benim arkadaşlarımdan 2 sene emzirdiği süre boyunca adet olmayan çok. Ben de burada kırkı çıkıp olanları görünce şaşırdım
Defne_1234 seymaasik Benim kırkı çıkmaya 10 gün kala oldu sezaryen olduğu için mi acaba bilmiyorum :)
2melekkannesi Betul-08 doğumdan sonra adet görmeden hamile kalınır mı acaba bende 2 buçuk aydır doğum yaptım ama halka âdet olmadım
Ebrar22 Betul-08 benmde öyle ya 4 aylık oldu bebişim ve bazen hamilelik zmanlarının kokuları geliyo mide bulantısı falan çok korkuyorum 😅
Wanderlust seymaasik tabi ki 1 yila kadar olmamak normal ben 11.ayda arkadasim 13 ve 15.aylarda oldu hepsi normal bekliyip goruceksiniz ortalama bir ay yok herkesin kendine ozel
Evaninanasi seymaasik emziriyorsanız emzirme sürecinde olmamanız normal. Ben doğumdan 2 ay sonra implant taktırdım. İmplant adeti keser dediler taktıktan 3 hafta sonra adet oldum. Emzirmiyorum. Yani lohusalık bitikten 1-1.5 ay sonra regl oldum.
Papatya39 Evaninanasi Bu doğru bilinen bir yanlış maalesef. Emzirme döneminde hamilelikte yaşayabilirsiniz reglde olabilirsiniz ☺️