Birprenscik Kizlar buraya bunu yazdım saçma olacak ama sobalı evimde soba var ama rezillik yaşıyorum geçen yıldan beri böyle iz yok yastıkları halıları heryeri mahvediyor yerini değiştirdik yine aynı napsam bilmiyorym ne onerirsiniz
Merve_ada71 Birprenscik korunuzu değiştirin soba tutusunca üst kapağını az aralayin evin içine tutmesin
Nimess57 Birprenscik bacanız mı dolu yoksa sobanızın borusu mu? Bi temizleyin bence. Karışık odun kullanıyorsanızda olur
Umme1405 Birprenscik eğer bacaniz briket ise içi çok çabuk doluyor ve temizlenmiyor açıkçası bizimki de öyleydi bacayı söktük yerine normal soba borusu gibi olan ama ondan daha geniş olanından kullandık şimdi tütmüyor
Birprenscik Nimess57 odun kömür kullanıyorum temizliyorum boruları ama yine aynı yakında sobayı atacam sinirden 😀
Nimess57 Birprenscik hemen sobayı atmayın sobalar çok pahalandı ya 🙈 bi de bacaya bakın o zaman ondan sonra da kömürün çeşitlerine görede etkiliyor hepsine baktınız demediniz yine yapıyorsa artık sobaya veda vakti gelmiştir 😂 temizlik içinde kolay gelsin bu arada bitmez o evin işi
Mrt06 Birprenscik temızleyın kömurunu degıstırın yada ıcı çok doluncada öyle yapıyor ama sobanın kendısı sıkıntı ıse bılmıyorum