Kivicit Hanımlar hangi marka aldınız? Hangisi daha iyi? Rotarix olanda domuz dnası varmış sanırım kullanılmıyormuş artık Türkiye’de? Peki hangisi????
Evremmerve Kivicit merhabalar nereden temin ediyorsunuz acaba aşıyı sağlık ocağı hemşiresi özel hastanede yaptırabilirsin sadece dedi bize
Nicole Evremmerve nasıl yani? Ben 2 dozunu da sağlık ocağında yaptırdım ve yaptırmadan 3-5dk önce almıştım eczaneden .
Portakal Evremmerve ezcaneden alınıyor yapılacağı gün alınması lazım bekletilmeden yapılması gerekiyor kendin evde de yapabilirsin ağızdan şurup gibi veriliyor biz sağlık ocağında yaptırdık
BeKbra Bizde totateq yaptırdık. yapacak olan nasıl yapar bilmiyorum ama yavaşça içirmesini isteyin. Bize biraz hızlı içirdiler ve 2 Dk geçmeden hepsini kustu. O kadar para veriliyor boşa gitmesin.
Nicole Kivicit kim diyor domuz DNA’sı olduğunu Allah aşkına, aklınızı bulandırmayın böyle şeylerle bence, bir araştırma yazısı veya bir doktor açıklama yapmadan inanmayın bunlara.
1-Prensesannesi İmkanın varsa rotateg yaptır çünkü rotarixte almanyada yapılan bir araştrmada içeriğinde yabancı bi madde var sanırım ama diğerinde yok bize dr öyle söylemişti
Sakura-chan Kivicit ne alaka domuz dna sı falan kulaktan dolma bilgi bunlar söylenti . Heryerde de var
Gamzeren13 Kivicit banada sağlık ocağı rotarix i söyledi ama kararsız kaldık eşimde yurtdışından geldiği için güvenmiyor iceriğine o yüzden yaptırmadım oğlum 3,5 aylık
[silindi] Bir ilacın aşının satışa çıkabilmesi için belirli izinleri geçmesi gerekir. Sağlık bakanlığı aşı takviminde olmayabilir ancak denetiminde ve izinler çerçevesinde satışlar yapılır. Mışla muşla kulaktan dolma bilgilerle şüphe yaratmaya gerek yok. Biz rotarix yaptırdık iki doz oluyor 3-5.aylarda her doz ortalama 260₺. Sağlık ocağına aşıyı yaptıracağını söylüyorsunuz onlar aşı takvimini ona göre düzenliyor ve size bi gün belirliyor. Bir iki gün öncesinden eczanenize aşıyı alacağınızı söylüyorsunuz (ellernde yoksa getirmeleri için) aşı günü eczaneden alıp sağlık ocağına soğuk zincire dikkat ederek geçiyorsunuz. Yapıldıktan sonra 30 dk kadar kusmaması lazım şiddetli kusmalarda aşı dozunu kaybettiği düşünülürse yenileme dozu önerebilir doktorunuz. Ben aşımızı kendim uyguluyorum tek seferde sıkmak yerine iki üç aşamada bi kaç saniye bekleyerek dilinin ortasına sıkıp yutkunmasını bekliyorum. Bu şekilde kusma yaşamadık.