Bende 1hafta oldu bıraktım 2yasina girince arrik son zamanlar bahsediyordum memenin biteceğini VS 2yas asisina giderken sabır taşını da yanımda götürdüm zaten hastaligi ilacı VS arrik anlamaya başlamıştı. Yolda anlattım meme hasta oldu hasteye gidiyoruz doktor bakicak ilaç vercek VS artık süt gelmiycek onun yerine yemek yiycez dedim yolda meme hasta oldu VS yaptı öksürme taklidi yaparak 🤣Evet dedim eve gelince uyku saatinde emzirmedim sabır taşını sürdüm bak hasta olmuş kızım ama istersen öp sev istiyorsan emede de bilirsin dedim hemen emdi zatn tadını beğenmedi filan emmi istermisin dedim hayr yaptı her sorduğunda açtım gösterdim onuda sürdüm emzirme öncesinde baktı sevdi kapattı gece çok korkuyorum gündüz zatn çok aramıyordu azaltmistim gündüzleri her istediğinde vermiyordum gecede uyandığında az direndi kızım haste istersen su içelim yada süt dedim yok dedim göğsüme yattı öyle uyuduk lk gün kokum olmadan uyumadı izin verdim Bi kaç gün sobra alıştı çok şükür ara ara soruyor yine ben söylemeden hasta olduğunu söylüyor sabır taşıyla emzigi de bıraktık aynı süreçte çok şükür alistik