baykuskiz_ asdfgs 8 aylikken verdim sevmediler her ay deniyorum sevmiyorlar cikariyorlar benimkiler zeytin düşmanı 😂
JstDef asdfgs 7 aylıkken vermeye başladım. Tuzsuz zeytin alıp, bölerek veriyordum direkt. Sevmemesine rağmen yiyordu. Sevmediğini fark edip kısa aralıklarla vermiştim bir süre.
asdfgs tazeanneeeee nasıl veriyorsunuz bir şeyin içine katıp mı suda bekletip mi yoksa bölüp direk veriyor musunuz?
asdfgs Emreninannesi- nasıl veriyorsunuz bir şeyin içine katıp mı suda bekletip mi yoksa bölüp direk veriyor musunuz?
asdfgs baykuskiz_ nasıl veriyorsunuz bir şeyin içine katıp mı suda bekletip mi yoksa bölüp direk veriyor musunuz?
Emreninannesi- asdfgs ilk zamanlar akşamdan suda beklettim sabah çekirdeklerni çıkartıp az bişey zeytinyağı ekleyip blenderdan çektim ekmeğine sürüyodum şimdi 11 aylık oldu bölüp veriyorum
baykuskiz_ asdfgs her turlu denedim hepsinde cikardilar agizlarinda nasil ayristiriyorlar anlamiyorum
dumeka 7 aylıkken denedim sevmedi tükürdü. Ara sıra teklif etmeye devam ettim. 10 aylık yemeye başladı. Bi kaç gün suyunu değiştirip tuzunu iyice giderdikten sonra veriyorum ben. Püre haline getirip keklerine pankeke de ekleyebilirsiniz.