YuriB0yka Bebeğim 6 aylık ve emzik tutmuyor onu buna nasıl alıştarabilirim çok yoruldum artık her an kucak istiyor yanında istiyor
miniksavasciveannesi YuriB0yka bende ayni dertenim durayim kaucuk emzigi dediler bakayim onu denicem inslllahhh tutar senin sansin var benimki bir yasina girdi ama almasi lazim hep memede .s bide hastanelerdeyiz cok zorlaniyorum hem kucak hem meme derken 😔 sende isterden kauçuk emzigi dene
Gollik YuriB0yka pitnoit pıt diye vurarak biraz da inat ederek aventi tutturdum eee nin ve nuk un emziğini tutmadı
Zlnmst YuriB0yka canım çok istedim çok denedim ama tutmayınca tutmuyor.her türlü emziği denedim en ucuzundan en pahalısına kadar bi ara tutar gibi oldu 10 dakika falan sonra yine bıraktı artık pes ettim canı sağ olsun napalım zaten emzik biz olduk 😂
Catloverr Valla benimki emzik tutuyor ama yine de hep kucak istiyor emzik bunun için bi çözüm değil bence
Hive Bibs i deneyin lutfen, cevremde tutmayan bi cok cocuk tuttu. Emzige tik tik vurarak tutturabilirsiniz. Mesela anakucagindayken sakin bi muzikle, sakin bi zamaninda deneyin. Biraz zaman alir tutabilir de tutmayabilir de 😂 tamamen sans meselesi
Hive Bide benim eltim bu kucak meselesine yanina kullanilmis yazmasini koyarak cozum buldu. Cocuk alistiktan sonra 1-1,5 yasina kadar yazmayi alip sakinlesiyodu, kendi kendine uyuyodu falan.