Ronesans Merhabalar. Çocuğum elektrik süpürgesi, mikser, rondo vb seslerden çok korkuyor. Ek gıda için de el blenderı almam gerekiyor. Ondan da korkarsa diye düşündüm. Kullandığınız memnun kaldığınız marka model nedir tavsiye ederim dediğiniz
Rez Ronesans henüz ek gıdaya geçtiyseniz blendere gerek yok metal değmemesi öneriliyor ürünlere büyüdükçe de sese alışır sanıyorum almışken iyi alırsınız sese vs bakmadan
Serife00 Sakın tefal alma hele set olarak hiç alma. aldığıma pişmanım ben aldığım da yeni çıkmıştı 1.5 lt cam hazneydi diğer hiç bir markada yoktu birde en yüksek yine buydu 1500 wattı en iyisidir diye aldım ama gerçekten pişmanım aşırı sesli kızım hâlâ korkuyor görür görmez (27 aylık )
Ronesans Serife00 yazık yavrum 😔 set olarak almicam rondo tarfi küçük birseyim var idare ediyorum da el blender ı lazim sadece. Tamamdır tefali eledim. Teşekkür ederim 😍
SetenayCo Ronesans Arzum, Tefal ve Siemens kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki bu saydığım markalar çok ama çok sesli. Hele tefal tam bir pişmanlık. Bir yıl önce anneme Schaffer marka set aldık, siyahlı kırmızılı bir modeli yam kodunu bilemiyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en sessiz blender ve mikser. Bir araştırın isterseniz. Sevgiler 🌺🌺
Ronesans SetenayCo tefal i çoğunlukla eledik 😃 schaffer a bakayim mağazasına gidip en iyisi. Çok teşekkür ederim 😍
DevrimciAnne Ronesans arzum ve tefal var Annem de görerek braun aldım diğerlerine nazaran daha sessiz hangisi elime geçerse kullanıyorum 😅 sessiz olana denk gelmedim Benim daha az sessiz dediğim
ebz09 Bende karaca rosegold blender var 4 5 yıl önce almıştım hala daha çok severek kullanıyorum annemde essense marka vardi asiri sesli bunu kim gördüyse diğerlerine göre ne kadar sessiz olduğunu söylüyor bir bakın derim Ronesans