AviL06 Göğüs ucu çatlaklarına gümüş kapak iyi geliyormus ama çok pahalı olanı da var uygun fiyatlı olanı da var. Marka önemli mi ? Kullananlar tavsiye ediyor musunuz ?
visneli_turtam AviL06 trendyoldan indirimli almıştım çok iyi gelmişti hiç yara olmadı, kesinlikle öneriyorum
AviL06 Fatmagkk e bebekten kaç ayar aldınız 925 ve 999 ayar var. Aradaki fark sadece ayar farkı mı yoksa başka bir fakr da söz konusu mu
AviL06 Asyaveannesi04 kaç ayar aldınız ve memnun kaldınız ? Şimdi baktım da 925 ile 999 ayar var. Aradaki fark nedir bikiyir musunuz ? Sadece ayar farkı mı ? Bir de boyut olarak çok küçük yazanlar olmuş 🙁
sedaka AviL06 AviL06 ben de silikon meme ucu kullanıyorum bebeğimi emziremiyordum bir de kanayınca dayanamadım şimdi silikonsuz emziremiyorum
Asyaveannesi04 AviL06 ayarı önemli değil uygun olanı alabilirsiniz sadece hergün ılık su ile yıkayın paslanmasın çok rahatlık hiç yara olmadı gögüslerim
AviL06 ruveydaensar olumlu olumsuz yorumlar görünce insan tereddüt yaşıyor ama sizin tavsiyenize güvenerek alıcam 😇 çok sağolun 🌹
AviL06 myboyege odur çünkü 925 bir de 999 ayar var 🤭 zahmet oldu benim için baktınız çok teşekkür ediyorum 🌹🥰
AviL06 Asyaveannesi04 şey biraz araştırdım da yıkamak özelliğini bozuyor yazıyordu. Ayda bir karbonatlı su ile yıkanması gerekiyormuş onun haricinde silmek yeterliymis 🥰 kapak hakkında pek bir bilgim olmadan söylüyorum ama bugün okuduğumu sizinle paylaşmak istedim 🌹 Allah razı olsun 🤲🏻😘