Burcinisp hilal1606 ne tarz seviyorsunuz bilemiyorum ama okurken zevk aldıklarımdan bazılarını yazayım Sabahattin Ali -Kürk mantolu madonna Fatih murat arsal’ın romanları (aşk) Asude - Pabucumun ajanı Harry Potter ( hala okurum yaş 35) Deniz Erbulak - yansıma serisi Trendeki kız Kafes Stephanie mayer- göçebe Meral Kır- yolum aşka düştü Fatma Erdek- melekler zamanı Bridgerton serisi Grinin elli tonu 😁 Elif şafak-aşk
benkosarim hilal1606 Sabahattin Ali nin kitaplarını çok seviyorum sin Arthur Conan nin kitaolarini da severim Sherlock Holmes benim favorim elif şafak baba ve pic Sol ayağım Senden sonra ben
ruveydaensar hilal1606 Uçurtma avcısı Puslu Kıtalar atlası Bülbülü Öldürmek Portakal şekeri Katre-i Matem Öğretmenim Mory Gün olur asra bedel Simyacı Önerdiğim ve olumsuz dönüş almadığım nokta atışı kitaplardan birkaçı 🌸
biraslanmiyavdedi Hangi tarz seviyorsunuz? Eğer polisiye-gizem seviyorsanız Harlen Coben, Tess Gerritsen öneririm. Onun dışında klasiklerden Gazap Üzümleri, 1984, Bin Muhteşem Güneş, Şeker Portakalı, Bülbülü Öldürmek hepsi güzel. Sarah Jio da beğenirim ben.
benkosarim ruveydaensar ay yanlış yazmışım çok sağolun 😫😁😁ne güldüm sesli klavye kullanıyorum da hızlı yazmak için bazen yanlış yapıyor
MaKBiLe__KrAL_35 hilal1606 canan tan; Piraye çok mükemmel ve etkilendiğim bi kitap Gülseren budayıcıoğlu; kral kaybederse Gülseren budayıcıoğlu madalyon Bide yaprak dökümü kitabı çok güzel diziyle hiç alakası yok
yasacmalamalo hilal1606 canan tanın serileri Şehnaz&Gülsenin kitapları Harry Potter serisi Farenheit 1451 di sanırım Ahmet ümitin kitapları Zülfü Livaneli kitapları Senden önce ben Hakan mengüçün kitapları Gülseren budayıcıoğlu kitapları Sabahattin Alinin eserleri Sarah jionun bütün eserleri İclal Aydının kitapları Aşkım kapışmak eserleri Paulo ceolo-aldatmak Elif şafağın kitapları Hatice Kübra tongarın bagırmayan anneler Debbie macomberin serileri de harika Meltem yılmaz-soraya İnsanın anlam arayışı İskender pala-aksam yıldızı Sinan Akyüzün kitabları da harika Frida kahlo_aşk ve acı Küçük prens Şemsi tebrizi Hayvan çifliği-1984 Simyacı bunlr en güzelleriydi:)