Ysmndnz_ IpekIncii civil ucuz ama ben kalitesini sevmedim maalesef 😬 bir daha oradan birşey alacağımı sanmıyorum
Deletedmom_33 IpekIncii İkisinde indirimli ürünleri oluyor. Mesela 3 lü kalın çorapları 24-25 TL idi civilde 2-3 gün önce. Aynı gün e bebekt ebaktim 70-80 idi hatta halası LCW den aldı indirimde 50 ye yine 3lu çorap beğendiği için. Fırsatınız varsa ikisine de bakın
Nezzz_ IpekIncii Civil uygun ama e bebek daha güzel ürünleri civilden aldıklarım çabuk deforme oldular
Birkullanici IpekIncii civil ve lcwden alıyorum civilin kalitesi eh işte ama ebebekte o fiyata o ürün değmez diyip almıyorum
Lulemom IpekIncii civil ucuz. Ama kıyafet kalıpları biraz daha dar. E bebekten ayına göre alınca oluyo. Ama civilde ayı dar oluyo. O yüzden bi beden büyük alıyorum civilden. Ama tabi kalite farkı da var. Bebek olduğu için uzun süre giymiyor zaten diye sorun etmiyorum
MillenialMom IpekIncii civil daha uygun ancak ben pek beğenmiyorum, emzik temizleyici süt saklama poşeti falan alıyorum max, e bebek daha fiyatlı ama kalitesi de ortada
Esoca38 IpekIncii civil çok uygun. Hemen hemen bütün acil ihtiyaçlarımi civilden aldım. Bebek Arabası banyo küveti şampuan vs gibi :)
beyzagl444 IpekIncii civilden aldığım kıyafetler e bebeğinkine göre daha sert pek begenmedim. hemen hemen ayni fiyatlar bence.