ezoza_ Çocuğumu yatmadan önce 10-11 gibi yeni bez takıp uyutuyorum sabah bez dolmuş hatta zıbını ıslanmış oluyor son 1-2 haftadır Gece değiştirmeye kalktığım günler ayıldığıniçin en az 2 saate uyuyor Bende hasta etmekten korkuyorum Siz nasıl yapıyorsunuz ?
okuyor ezoza_ gece değiştirmiyorum. Bezi doluyor ama taşma vs. Olmuyor. Gece değiştirirsem bir daha uyumuyor. Gece kaka yapmadığı için sorun olmuyor. Bez markanızı degistirin
ebruea__ ezoza_ aynı sorunu bizde yaşıyoruz bizde sleepy natural kullanıyoruz goon marka bez aldım denemek için elimdeki sleepynin bitmesini bekliyorum
MutluY_E ezoza_ bende sabahları zıbına sızmış buluyorum ama gece değiştirsem uyanıyor. Yatmadan pijamayla bez arasına havlu tarzı bişey koyuyorum canım sleepy kullanıyorum son zamanlarda taşırıyor
Nimess57 ezoza_ ya bezi değiştir ya da orasına kalın mendilleri varsa koy ben öyle yapıyorum çünkü benimki bezden değil çok fazla su içiyor ve haliyle bez almıyor hepsini gün içinde de sık değiştiririm eğer sizinki çok su içmekten değilse bezdendir 😅
Mihriiii okuyor arkadaşa katılıyorum. Bende hiç değiştirmiyorum. Bez markasından kaynaklanıyor olabilir
ezoza_ ebruea__ bende mi değiştirsem o zaman ama gündüz öyle bir sorun olmuyor tabi gece saatı gibi üzün süre kalmadığı için ama Bir deneyeyim o zaman
ezoza_ Nimess57 benimki sadece emiyor 6 aylık Tamam önce havlu koyayım sonra elimdeki bitince bezi değiştireyim o zaman
ebruea__ ezoza_ yani siz bilirsiniz ama ben öyle bir çözüm ürettim kendimce ama daha goon bezi denemedim 😊
ebruea__ ezoza_ eğer goon almayı düşünürseniz sleepyye göre 1 beden küçük alın kalıpları büyük biz sleepy 3 numara kullanıyoruz onda 2 numara aldım
Masalikra1 Sleepy cok tasiriyorr ilk 2 jumara aldim hastane icin pianim sonra molfixle devam ettim kizim 3 aylik gece 11 gibi degstryrm tabiki sabaha kadr ellemiyorum yoksa uyaniyorr herhangi bi tasma filan yapmiyor cok sukurr
Aslanbebek38 Masalikra1 sleepy bizdede taşıyor molfixe mi geçsek bizde napsak. Her gece bizde aynı sıkıntı
ezoza_ Masalikra1 eskiden bu kadar değildi bende ona güvenerek stok yapmıştım daha yeni geri iade oluşturdum az önce
Aslanbebek38 ezoza_ aynı sıkıntı bizdede var malesef. Bizde sleepy kullnıyoruz. Sabah bakıyırym zıbunu ıslak hasta olur diye korkuyorum. Bezi degiştircemde pişik olmasından korkuyorum
ezoza_ Aslanbebek38 aynı korku bende de var malum günler soğudu değiştireceğim mecbur sudocrem zeytinyağı hemen geçiriyor eğee yeni beze alışana kadar öyle olursa diğer türlü benimkinde sadece sofia da böyle oldu