Lilybaby Kayra2811 bal da çok kuvvetli ve alerjik bi besin. Bence et tavuk balık tüketimini artırın yumurta ve süt alerijisi olsa başka sıkıntılar da görürdünüz sadece döküntü olmazdı. Çok geçmiş olsun
Lilybaby Kayra2811 canım düşündüm de tahin pekmez de ağır gelebilir sen dengeli beslenmeye çalış inşallah şifa olur bebeğine
Minel-inannesi Kayra2811 dereotu,bulgur pilavi,incir uyutmasi,dut kurusu,irmik helvası,ayva,hosaflar,erik pestili sütü arttiriyo baya
Aden021222 Kayra2811 bestlak süt damlası kullanabilirsin çok faydasını gördüm ben.. konak için de bir arkadaşım banyodan hemen sonra hakiki zeytinyağı sürüp şapka geçiriyordu 20 25 dk bekletiyordu sonra tarakla tariyordu inşallah işe yarar sizdede 3 4 seferde geçmişti onunki
Aden021222 Kayra2811 Süt yaptığını düşündüğüm bi tahin pekmez var onu da yemezsem sütüm hiç olmicak Bunun için önerdim bu arada bestlak süt damlasını 😇
Nurse2121 Kayra2811 zaytinyagı doğrudan sürülmemeli önce zeytinyağını biraz 1 dk kadar ısıtın sonra soğumaya bırakın bir tarak yardımıyla sürüp saçında en az yarım saat bekletin tarayın ve yıkayın yıkarken direk su dökmeyin önce şampuan dökün sonra su
Elcinn Kayra2811 her banyodan önce hakiki zeytin yağı sürün sonra erkek tarağı ile tarayın hafif hafif azalıp yok olucak
Elcinn Kayra2811 yıkamadan 5 dakika önce tararsınız çok bastırmayınız hafif zaten zeytin yağı yumuşatıyor deridekileri erkek tarağım iki kısmı var dar olan yerden hafif tarayın geçer her banyoda yaparsanız geçer kaşında varsa oraya sürün yani geçer her bebekte var
Elcinn Kayraninannesi40 ufak bebeğe verilmez kortizon benimde kızım da var ensesiniz kaşıyor yünlü bişey giydiği zaman özelikle bu yüzden bi kaşıntı kremi bepantol kaşıntı ve egzama diye o bize çok iyi geldi şuan 13 aylık geçti yok kaşıntı düzenli olarak kulanıyorum yine
Minel-inannesi Kayra2811 zeytinyağını her bebeğin cildi kaldiramayabiliyo kantaron yağı deneyin bide imkaniniz varsa
Edis07 Kayra2811 biz 6 ay 6 gunluguz hala kafamiz konak dolu. Banada doktorumuz herkes duztan once zeytin yagi surup tarayin diyorlar ama hala bi suru var kafasinda
sirinpatates Edis07 tam tersi duştan sonra zeytinyağ surulup taranması gerekiyormuş tek seferde bitti bizim öyle yapınca. İlk sizin gibi yaptım bnde yara gibi olmuştu konaklar doktor o şekilde yap dedi bitti
Merve_ada71 Kayra2811 o yanagindakiler yenidoğan alerjisi normal o konak içinde hakiki zeytinyağı sürün banyo yaptırmadan önce sonra hafif tarayın o çıkar
Mrcannesi Kayra2811 nemlendirici ne kullanıyorsun konak için ben babe şampuan kullanıyorum zeytinyağlayıp saçını onunla yıkıyorum kabukları tarayıp diğer çocugumunkide şiddetliydi her bebekte oluyor canım yüzünde pütürlerde oluyor diğer bebeğimden tecrübem var şimdi bunada aynılarını yapıyorum 6 ay sürekli konak temizledim bundada aynı olcak sanırım 2 aylık bile olmadı
Elifinannesi29 Mustelanın konak kremi var sürüp bekletiyorsunuz3-5 saat. Bizim iki yıkamada hiç kalmamıştı. Doktorunuza danışabilirsiniz
Kayra2811 Elifinannesi29 müstalanın Konak kremini çoğu kişiden duydum bu aldıklarım işe yaramazsa onu bi denicem
Fatihbeyinannesi Kayra2811 benim bebeğimin sadece saç dersinde oldu dalinin bebek yağı ile güzelce ovaladim masaj yaparak çok bastirmadan. Sonra da wee nin ikili satılan tarağı var onun fırça tarağı değil de diğer tarağı ile hafif hafif taradım ardından baya yaptırdım iki sefer tekrarladım tamamen döküldü. Ama ben bunu yaptığımda bebeğim 2.5 aylikti. Daha küçük bebekte taramak sorun olur mu bilemiyorum
MucizemSerram Kayra2811 bizimde sürekli tekrarlıyordu artık bıkmıştm . Doktorun önerisiyle mustela konak önleyici şampuan aldık iki sefer de bitirdi
Ayse18 Seba med in üçgen şampuanı konağa iyi geliyor. Bebeğim 2 ay 13 günlük. Konağı vardı şampuanı elime döküp hafif hafif okşayarak yıkadım kafasını. Kendiliğinden dökülğyo. Tavsiye ederim