123cennet4_ Arkadaşlar bebeğiniz uyurken sürekli başını sağa sola sallıyor mu bu şekilde yapıp sürekli kendini uyandırıyor bu durumda olan var mı ne yaptınız doktora götürsem mi acaba
nazlimom_ 123cennet4_ benımkıde sallıor uyarıyoruz vlla burda post açıolar hep kafa sallama diye benimde içime kurt düşüyo
Nebahat123 123cennet4_ bizimde öyleydi 4 aya kadar, şükür şuan 5 aylık bıraktı sallamayı. Bende böyle Bi post açmıştım normal olduğu söylenmişti
Cennet70 123cennet4_ benımde oğlum bugun 5 aylık oldu 4-5 arası bunu yapmaya başladı uyurken selam verir gibi kafasını sağa solo çeviriyor int bi yerde okumuştum tam uykuya dalamama konusunda oluyormus yazıyordu ama şüpheleniyor biz anneler doktor kontrollerinde sormak istiyorum
123cennet4_ Her zaman yapmıyor benim kızım ama her ay belli zamanlarda muhakkak yapıyor önceden atak zamanları diye düşünüyordum ama şuan atakdan da çıktı insan Bi panik oluyor nöroloji Bi durum VS olabilir mi diye
Lenura 4-5 aylıkken atak zamanında uykuya dalamayınca sallardı sürekli , atak bitince bıraktı. şimdi 8 aylığız uyumamak için direndiğinde arada sallıyor bağırıyor 😊 normal hareketler korkulacak bişey yok