kasabitimom Mrb, aile hekimimiz 2aylik bebek için göz kontrolü istedi..bu kontrol için normal göz poliklihine mi gitmeli yoksa çocuklar için ayrı göz polinikligi var mı? (Devlet hast)
Azra41 kasabitimom Normal göz kuzum bizimki 36+1 doğduğu için bizden de Rob muayenesi istedi o muayene de sadece devlette var araştırmaya gittik Allah’tan gün aldık şükür 🤲 muayene olduk bide amcalar da vardı yani ordan biliyom 😂
Tuanaveannesi kasabitimom normal göz doktoruna muayene oluyorsunuz, bir damla damlatılıyor 30 dk sonra doktor kontrol ediyor.
Azra41 benkosarim Ben Kocaeli İzmit’te yasiyorum Derince eğitim araştırma Hastanesi’ne gitti eşim göz bölümüyle konuştu randevuyu öyle aldı zaten gidip alınıyor randevu diğer türlü telefonda olmuyor diye biliyorum
benkosarim Azra41 teşekkür ederim Derince eğitim araştırmayı biliyorum bazen Kartal’da randevu bulamayınca oraya geliyorum sağ olun
Azra41 benkosarim yok oralarda kuzum ya 😏 bende İst doğum yaptım annemde Kaynarca in yukarısında araştırma var ya oraya gittik ordan oraya savurdular bizi rezillik neyse yazılı kâğıt yazdı doktor bile Rob muayenesini yapan doktor sadece pazartesi mi ne varmış kaldık mal gibi afedersin 🤦 ben derincede oturuyorum zaten sopalı bana çok yakın eşim dedi bı gidip konusuyyim hemen ayarladı 1 hafta sonra gittik.. bebiş çok tok olmasın ama kuzucum çünkü damla damlatiyorlar kusma ihtimali var demişti hemşire
benkosarim Azra41 çok teşekkür ederim aynı yerlere gidiyormuşuz Marmara eğitim araştırma öyle ya ölüyor insan çıkamıyor bende 36 haftalık doğdu fs doktor rop muayenesi olsun dedi
Azra41 benkosarim buralar çok kalabalık değil kuzum biz hemen hallettik umuttepe de çok kalabalık 8 aralığa vermişlerdi umuttepede sopaloda 5 e aldık sanırım yanlış olmasın .. Off çok sıkıntılı Rob muayenesi de ya 🥹 kızımın gözünün ici kanlı kaldı baya bı sure tabi doktor korkmayın geçer dedi geçti elbette 🥹