Gizemege Kızlar Dün oğlumun kırkı çıktı Rezene çayını düzenli içiyordum Dün içmeyi unuttum bebek hiç uyumadı huysuzlaştı bayağı çayla alakası olabilir mi
Berraginannesipinar Gizemege Benim bu konuda bilgim Yok ama gazı olduğunda 1 çay kaşığı rezeneyi ağzına ver dediler doğrumu acaba
PelKad Gizemege Bende düne kadar günde 3 bardak rezene içiyordum. Dün hiç içmedim bugün kıvranıyor acaba ondan mı 🙄 bugün de şimdi içiyorum rezeneyi bir kaşıkta bebeğime vereceğim.
Onedroplove mosimosi çiftli bitki çayları için süzgeç var doldurun onu fincana koyun sıcak suda ılıyıncaya kadar bekletin için
Merveeetyg Ben rezene tohumu, anason tohumu ve kimyon tohumu (2-1-2 karisim orani) aktardan aliyorum hepsini karistiriyorum bir kupaya bir tatli kasigi koyup sicak su ekliyorum. Biraz demleniyor sonra kendim iciyorum. Hem gaz icin hem de sut icin baya yararini gordum.
Hazal Gizemege humana kimyonlu rezene içiyorum günde 3 4 bardak bence alakası var gazıyla bugün baya gezdik hiç içmedim sabahtır kıvranıyor yemekten sonra içicem heemn
deletedmom4842 Gizemege Hayır canım çayla alakalı değil rezene uykuya iyi gazı falan olmayınca rahat yatar ama bir kere içmedin diye sorun olacağını düşünmüyorum