AnneOlmakCokGuzel Merhaba hanımlar 1 aylık bebeğim var, sezeryan doğumdan sonra çok kilo kaybı yaşadı 1 ay boyunca sadece emzirdim dün doktor kilo alımı çok iyi dedi ama sarılık için gittiğimiz doktor mamaya başla biraz zayıf dedi, ne yapacağımı bilemedim mama alsam beni bırakır mı, biberona alışırsa emmekten vazgeçer mi bunlar yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum yardım edin
Yldzlh AnneOlmakCokGuzel canım bende sezeryan doğum yaptım çok kilo kaybı yaşadık emzirdim arada 1 ölçek mama verdik 2 güne sarılık tamamen gitti. Aptamil kullandım. Çok şükür sonra dan sadece akşam yaptık 50 gün mama yı kestik süt yeterli geldi.. Şimdi ise sadece anne sütü kilosu iyi . Sana tavsiyem rezene çayı yap iç sabah akşam bir fincan sadece gerçekten çok etkili anne sütüne
Melikeakiner Sarılık varsa tok tutman lazım sık sık emzir ve arada mama ver. Benim bebeğimin sarılığına aptamil mama iyi geldi doktor önermişti. Önce emzirip sonra, az akıtan biberonla veya şırıngayla mama verin. Aptamil tat olarak ve içerik olarak anne sütüne yakın emmeyi bırakmıyorlar.
AnneOlmakCokGuzel Melikeakiner teşekkür ederim canım aptamil aldım kullandım 2 kere ama o da kabız yaptı sanırım alışır umarım
AnneOlmakCokGuzel Yldzlh bizim sarılığımz devam ediyor uzayan sarılıkmış 1 ayda hep 2 saatte bir emzirdim kilo kaybı oldu diye. Şimdi de mama aldık umarım bırakmaz beni, sütüm var çünkü çok üzülürüm
AnneOlmakCokGuzel Yldzlh doğru mama aldığımı düşünüyorum herkes aptamil söylemiş çünkü umarım çocuguma iyi gelir, rezene de aldım ama tadından dolayı içemiyorum ki midem bulanıyor 🤤🤤
tczehra anne sütüne yakın olan aptamil mama bir onu deneyin birde kaşıklı biberonlar var onunla verin sıkıntı olmaz