Dytasli81 Kızım su an 1 yaşında ben 9 10 aylıkken odasını ayırdım 2 3 ay oldu başlarda sorunumuz yoktu ilk 1 2 ay ama son 1 aydır sık sık uyanmaları oluyo yatak odasına alıp aramıza yatırdığımda uyanmıyor ayrı odaya nasıl tekrar alıştırabilirim
Huda-duru Dytasli81 aynı sorun bende de var meğer yavrum ön dişlerini tamamlamadan azı dişlerini çıkarıyormuş hala aramızda yatıyor 17 aylık , ayırmaya kıyamıyorum beşiğine koyunca vicdan yapıyorum bende 😀
crazymommm Dytasli81 çok erken bence ayırmak için tabi yine siz bilirsiniz benimki 2 yaşında dr yavaş yavaş başlayalım dedi🌸
birinsan14 Dönemsel bir ihtiyacı olabilir size önce aynı odada farklı yatak şeklinde sonra ayrı odaya geçebilirsiniz bir anda ayırmak zorlar. zaten uzmanlar 2 yaşa kadar anne yanında ayrı yatakta diye öneriyor
Dytasli81 birinsan14 başlarda öyleydi bizim odada beşiğinde yatıyordu ama uykusu hafif af edersiniz eşim çok horluyor uyanıyor kızım sürekli uykusu bölünüyor diye ayırdım 9. Ayında şimdi 2 ay iyi gitti şimdi böyle bi sorun oldu işte