Ilkbebek 54 gunluk bebegim var. ben ve esim gip olduk, emziriyorum da. Bebege bulasir mi yafa bulasirsa bisey olur mu? Cok endiseliyim daha cok ufak😔
06Glz44 Ilkbebek Basta gecmiş olsun.Ben korona oldhum zaman emziriyordum ve emzirmeyede devam ettim elimden egeldgincede nefesmi cocuga vermrmeye calştuö iyi beslenmeye bak canım bana doktorlae emzirmeyi burak demedi grip olmuşsun bırakman olmaz elinden geldgşnce saglıklu seler ye sarımsak limon gibi bebegede gecer hem.Doktorda en fazla ilaç yqzar sonuçda
KubraResul Ilkbebek çok geçmiş olsun inşallah geçmez bebeğinize 2 tane maskeyle geziyordum evde sık sık maske değiştirdim ama eşim hasta değildi bulaşmadı bebeğime ben iyileştikten 2 -3 hafta sonra enflasyon kapmış o kadar koruma rağmen 😢 maalesef olacagi varsaa oluyor ama yinede tedbiri almak lazım Rabb’im korusun yavrularımızı
Ilkbebek Emzirmeyi birakmam maske vs takarim. Sonucta ondan bitamin aliyor mamada veriyorum. Ins bisey olmaz 😔 maske taksamda yatarken yanimda nasil olacak
KubraResul Ilkbebek evet maalesef ikinizin birden hasta olması kötü olmuş inşallah Rabbim korusun yavruyu