MrvMstf İdrar yollarımda enfeksiyon varmış doktor 2 antibiyotik ve bi ilaç daha verdi bu durumda olan var mı 2 buçuk aylık bebeğim ne kadar etkilenir sizin bebişiniz sarsıldı mı ilaçlardan :(
Tgba-17 MrvMstf doktorlar ona göre veriyor bende çoğu kez kullandım birsey olmuyor merak etme geçmiş olsun
Olimbonii MrvMstf kullandik bizde antibiyotik biraz uyku yapti bizimkinde ama bebelere gore veriyor sonucta korkmayin yeterki iyilessin gecmis olsun 🌺
MrvMstf Tgba-17 beni arkadaşlar yanlış anlamış idrar yollrında enfeksiyon olan benim galiba sizde öylesiniz ilaçları siz kullandınız dimi hanımefendi cvbınız rahtlattı beni çünkü de
uckizannesi Dr ona göre vermiştir cnm iyileşsinde ilacın fazla yan etkisi olmaz ama enfeksiyonu düşmezse kötü sen ilaçlarını düZenli ver Allahın iZniyle bişey olmaz
Tgba-17 MrvMstf evet şimdi yeniden kullanıyorum boğaz enfeksiyonu oldum 2 ay arayla sürekli kullanmak zorunda olmak sa var sıkmayım canınızı süte geçmiyor bu antibiyotikler
Tgba-17 MrvMstf geçmiş olsun kardeşim yol uzun kızım 10 buçuk aylık keşke hiç hasta olmasak ama oluyoruz