Mevoo25 biz su an eğitim sürecindeyiz bebeğim 7 aylık. Eğer bebeğiniz destekli uyuyorsa ama gece sık sık uyanmaları yoksa ve desteği arttırmanız gerekmiyorsa uyku eğitimi vermeyin ama bizimki gibi yarım saatte bir uyanıyorsa sürekli daha fazla destek istiyorsa uyku eğitiminin bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Ben sallayarak uyutuyordum ama artık hafif sallamak az geliyor daha sert sallanmak istiyor Buda hiç sağlıklı bir durum değil her uyandığında geri uyuması için sallamam gerekiyor sallamayı bıraktığımda uyanıyor geceleri neredeyse hep uyanığız… bu sefer bebeğim uykusunu alamıyor sürekli ağlıyor ben uykumu alamıyorum o yorgunlukla bebeğime yeterli ilgiyi gösteremiyorum. Eşim yoğun çalışıyor işten geliyor çocuğu ona veriyorum ben koşa koşa yemek yapmaya gidiyorum oda dinlenemiyor bu sefer evde sürekli bi negatif hava oluyor… Ailelerimiz yanımızda değil kimseden destek alamıyoruz. Uyku eğitimi vermek kişilerin şartlarına göre değişiyor yani kısacası. Siz su an gerekli görmüyorsanız vermeyin ama yok ben çok zorlanıyorum diyorsanız mutlaka destek alın