Kubrasolmmaz Krizinka_5 ağızda yaralar minik minik kızarık sonradan beyazlıklar şekilde karbonatlı pamuk ile temizlemiştim ben silmiştim komple yoksa daha çok bulaşıyordu o sürede yemek reddi olabiliyor
Elfeyll Krizinka_5 ilk kez ve son kez doğduğu 2. Hafta olmustu dil üzerinde bi kaç parça ise yanak kısmında olusan beyazlıktı , 4 gün gazlı bezi serce parmağıma sarıp karnonatlı suya batırıp ağız içini ve dilini sıyırıraj silmiştim geçti ve tekrar etmedi 💕
Cagataysev Krizinka_5 bebegın agzı bembeyaz oluyo bebek huzursurz ve beslenmek ıstemıyor ben karbonatla vs ugrasmadım zaten kendısıde bırakmadı candi pak dıye bır sprey var pamukcuk ıcın ıkı gun kullandım bıttı ve tadı da guzel . Karbonatla bosuna cocugu huzursuz etmısım
Maco_44 Krizinka_5 benimde bebeğim baya olmuştu. Karbonatlı su yaptım ama ağzını açmıyordu ağlıyordu. Su veriyordum canım günlük 2 3 çay kaşıgı geçti. Doktor dedi su ver dedi ginde 2 3 çay kaşıgı ve 1 haftaya kalmadan geçti ilaç bile kullanmadım. İuan 4 aylık hala arada su veriyorum.
Elfeyll Krizinka_5 siz parmağınızı ağzına sokacaksınız ☺️ parmağınıza sarın gazlı bezi ağzı açıkken hafif hafif dilini sıyırarak temizleyin bi kaç gün tekrarla düzelecektir
Kubrasolmmaz Krizinka_5 hayır temizlediğinizde kırmızı benekler olucak eğer o beyazları silmezseniz veya doktora gidip ilaç alıp gidermezseniz ağzı komple olur bu sefer bulaşır iyileşmesi daha uzun sürer
Kubrasolmmaz Krizinka_5 evet ben eczaneden İngiliz karbonatı ile almıştım en iyisi oymuş dediler bana
Elfeyll Krizinka_5 4 defaya kadar yapabilirsiniz doktorum bana bu sekilde bilgi vermişti zaten bi kaç güne geçtiğini göreceksiniz