Busra111 Bebeğim 3 aylık süt alerjisi var aşırı kusan bi bebek diyet yapmamıza rağmen kusması azaldı ama devam ediyor. Fakat uykuluyken ve gece olduğunda kusmuyor . Sabahları da kusmuyor ta ki tamamen ayılana kadar sizce bunun sebebi ne olabilir ?
Dellengec Busra111 bebek 3 aylıksa zaten diyetin olumlu sonuçları en az üç ay sonra belli oluyor yolun başındasınız kaçak yapmadan sabırla devam edin lütfen
Dellengec Oldugugibibiri bebekler reflü doğmaz fark edilmeyen alerjinin sonucudur. Bebek henüz 3 aylık.
Busra111 Oldugugibibiri ama reflü de uyurken de kusabiliyorlarmış uykulu halde olduğunda hiç kusmuyor aradaki bağlantıyı anlamlandıramadım
Busra111 Dellengec peki sizce uykuluyken kusma eylemi neden gerçekleşmiyor olabilir ? Gün içinde kusması var sadece
Dellengec Busra111 daha reflünün ileri seviyelerinde değil demek ki her şeyden birden olmuyor. Sizce neden peki illaki bir şeyden şüphe ediyorsunuz ki bu detayı sorguluyorsunuz.
Busra111 AA201207 suanda daha çok alerjik mamayla devam ediyoruz azaldı ama işte geceleri ve sabahları olmuyor tamamen uyanıyor ve kusma başlıyor . Önceden sürekliydi şimdi yedikten sonra bir saat kadar kusuyor gazını da kusarak çıkarıyor mama mi fazla geliyor diye ayarında veriyorum tam kilosuna göre ve üç saatte bir ama hala kusma tamamen kesilmedi .
AA201207 Busra111 yani alerji maması kullanmadık ama bağırsak tepkili alerji de genelde mide problemi de olabiliyor çocuk gastroenteroloji ye gitseniz sorularınıza cevap bulursunuz diye düşünüyorum
Busra111 Dellengec Dellengec hiç anlayamadım şüphelendiğim bise yok gündüz ne yapıyorsam gece beslenmesi ve sabah beslenmesi de aynı
Dellengec Busra111 yani bizimde uyurken bazen ağrılarımız acılarımız diner sabah kaldığı yerden devam eder o yüzden bence