MinikKoalam11 Kızlar kızım 1 yaşını geçti 4 gündür uyku hak getire😭 normalde düzenlidir uykusu ama şu günler genzi dolu rahat yatamıyor yarına artık bi doktora göstericez ama evde napabilirim rahatlaması için
pandemibebegi MinikKoalam11 Burun spreyi sterimar işe yaradı bizde. Bir de aferin pediatrik bir kaşık içti. 2 gece uyuyamamisti bunları yapınca düzeldi Allah’ın izniyle
Ecrin4161 Burun spreyini bende kullanıyorum memnunum stremier birde buhar veriyorum soğuk burnunu temizledim mi rahatlıyor çocuk bende 2 gündür çok çektim Geniz akıntısı bir yandan ateş bir yandan bugün iyiyiz şükür Allah şifa versin 💕
MinikKoalam11 Ecrin4161 ateş yok şükür hırıltı oluyor ara ara öksürük hapşırık var bi de bi kaç gün beklim dedim hemen doktora gitmim dedim de yarına bi göstercez bakalım
MinikKoalam11 Havva2010 damla şeklinde olanı vermişti doktor sık sık damladan sıkıyorum ama çok etki etmiyor makine alayım dedim doktor alma sakın dedi önermiyorum dedi nebulizatör araştırmıştım içine serum sularından falan koyup hava verin diyordu bi doktor bizim doktora sordum asla önermiyorum demişti bnde napacağımı sapıttım sonra
Ecrin4161 MinikKoalam11 Allah Allah canım neden acaba benim doktorum önerdi yaşam boyu lazım olacak dedi ben yapıyorum çocuk rahatlıyor bilemedim
BabyBade MinikKoalam11 ben kızım hasta olduğunda onunla iyileştirdim yoksa bronşit olcaktı 2 bucuk aylıkken medicalpark da da devlet hastanesinde de veriliyor hava çocuklara bebeklere yıllardır ventolini 2 cc serum fizyolojik ile acıp verin bir iki güne toparlar bizde öksürük vardı balgamlı hemde bronşları acar ventolin hava ve cok şükür daha iyi buhar makinesi alın bence bu kış daha sürecek evde siz yapın özelde bes dk hava 200 tl yani yoksa Allah korusun ciğerlere iner ben bile öksürdüğüm dönem kendime yaptım iki gğnde düzeldim
MinikKoalam11 azizeasaf bnde anlamadım olduk olmadık bi sürü test yaptırmayı biliyor ama 1 senedir aynı doktora gidiyrz ama tahlillerden başka bişey yaptığı yok
MinikKoalam11 Ecrin4161 valla bnde alıp kullanmayı düşünüyorum da eşim doktor önermedi diye yanaşmıyor da