Seross10 Oğlum 24 ocakta yaşına girecek ve ben bugün gebe olduğumu öğrendim 345 kan değeri ile sağlıklı ilerlerse aralarında 20 ay olucak. Bu kadar erken beklemiyordum ama zamanı buymuş 😔 Benimle aynı olan anneler var mı. Ve oğlum emiyor bu sıkıntı olur mu
Oz_ge1 Seross10 ya özel olacak ama bende doğum yapalı 2 ay olacak Dr 4 ay ilişki yasak dedi korunuyor muydunuz acaba siz bende bu durumdan korkuyorum biraz
11Hilal11 Seross10 kizim 18 aylik ve bende istiyorum 2. Çocuğu 2 aydir deniyorum olmadi insallah rabbim banada nasip eder saglikla kucağınıza alin insallah
Seross10 Bety bıraktırmak zor oldu mu. Oğlumun uykuları da berbat en çokta gecesi koca gece memede yeri geliyor. Sık emmesi sıkıntı olur mu acaba
Seross10 Oz_ge1 Açıkçası geri çekilme yöntemi o da korumuyor işte. Başta doğum kontrol hapı kullandım ara lekelenme çok yaptı bıraktım eşimde prezervatif kullanmak istemedi. İşte bu ay kalmışım bie şekilde
Bety Seross10 tabi 1 hafta 10 gün zor oluyor sonra alışıyor benim oğlum da öyleydi ağInda dururdu sabaha kadar çıktığı an uyanırdı
Seross10 Bety gece de sık uyanıyor tek uykuya daldığı meme. Bıraktırınca nasıl uyuturum hiç bilmiyorum
OptimusPrime Seross10 Gece uykusuna meme ile geçmemesi çok daha iyi olacak. Önce gece beslenmesini kesin.