azizeasaf 7 ay 13 günlük bebeğimin geçmeyen bir hırıltısı var hastayızda soğuk algınlığı hırıltı için ne önerirsiniz?
busrasimay___ azizeasaf hırıltı var ise doktora gitmenizi tavsiye ederim ve sonrasında doktorun tavsiyesi ile birlikte hava vermeyi deneyin.
feyzzannur azizeasaf bizdede var beş aylık kızım bırnu temiz ama hırıltı var kaptık şifayı arda hapşırma ve çok nadir öksürük var
Havva2010 azizeasaf canım 3 4 defa fizyolojik serumla burnunu aç hava makinası var mı ? Ventolin ve fizyolojik serumu karıştır 1.2 ml buhar makinasına koy sabah öğle akşam verebilirsin ama önce hırıltısı varsa mutlaka doktora götür benim bebeğimde öyleydi hırıltı vardı burnundan nefes alamıyordu ağzından alıyordu doktorumuz bu yöntemi verdi uyguladım şimdi rahatladı ❤️
Buse18062 Sarımsak ve yağ . Sarımsağı rendeleyin hakiki zeytinyağınin içinde 3-4 saat kadar bekletin , bebeğiniz yatmadan önce ayağına sadec zeytinyağı kısmını sürün ve pamuklu çorap giydirin. Allah’ın izniyle kesilicektir hırıltı
azizeasaf 1Mother1Boy doktora gittik daha çok genizden geldiğini söyledi antibiyotik cortair ventolin ve asist ilaç kullanıyoruz fakat bana mısın demiyor
Azra07 Doktora gidin suanda bebeklerde salgın var kızım da çok hafif vardı hırıltı doktor 2 çeşit buhar yazdı kullan bronşit olabilir dikkat etmez sen dedi hala kullanıyoruZ
TuDiNu-- feyzzannur aynısını yaşıyorum 🥺 ekstra olarak göz de kızarıklık ve çapaklanma başladı. Sabah ilk iş doktora gideceğim. sütümü sıkıyorum gözüne inşallah iyi gelir 🥺
azizeasaf 1Mother1Boy iki kere götürdüm ikinci kutu antibiyotik yazılışı aynı havalara devam dedi inşallah düzelir
azizeasaf Havva2010 yapıyorum günde 3-4 defa burun temizliği hava makinemizle de ventolin cortair veriyorum düzenli anlık hırıltı geçiyor tekrar başlıyor inşallah düzelir
Kumsalcn Bizde de cumartesi günü çok az hırıltı vardı sonra pazar sabahı bı uyandık kabus gibiydi 4 gündür hastanelerde geziyoruz gittiğimiz 2 doktor anlamadı en son dün gittiğimiz doktor bronşit olmuş salgın var dedi iğne yaptı hava veriyoruz çok şükür simdi daha iyi sizde ihmal etmeyin çok zor bı dönem herkes hasta 🤷
Defne_1234 Kızlar benim kızımda 5 ay oldu aynı burnu tıkalı gibi bı hırıltı var temiz olsa bile burnundan geldiğini düşündüğüm o hırıltı gitmiyor ama yaklaşık 1 aydır var ama daha yüksek sesle hırıltı çıkmaya başladı bronşit olabilir mi sizce?