Mervekarakaya Doğum yapalı 44 gün oldu makatta dışardan görünür şekilde bir et parçası olduğunu farkettim bu ne olabilir başına gelen var mı
Arasinannesiyim Mervekarakaya hemoroid doğum esnasinda fazla zorlamadan olan birsey ben sezeryan olduğum halde bendede var. Doktorum oyle demişti zamanla kaybolur ve tekrarlayabilir.
8274927472 Mervekarakaya maalesef ki hemoroid yani basur..bende de var aylardır kendiliğinden geçmesini bekliyorum
Pamuk_sekermm06 Mervekarakaya hemoroid cnm maalesef bütün insanlığın kanayan yarası 😎😅 kabız olmamaya çalış acı baharatlı şeyler yememeye çalış 😊
Esma_mutlu42 Mervekarakaya benimde başıma geldi bı doktira gözüküyor muhtemelen makat çatlağı olmuştur ve çok zor
Esma_mutlu42 Mervekarakaya eğer makatta fazlaca et gibi seylerden varsa ameliyat ediliyor ameliyattan başka tedavisi yok ama kabız olmayın bol su sıvı şeyler yiyin acı baharattan uak dur
Cigdempalavan Mervekarakaya hemoroid olmuş olabilirsin , geçmiş olsun , krem ile tedavi ilk etapta mümkün ben o şekilde geçirmiştim
Burcub Mervekarakaya hemeroit canım sezeryandan sonra oldu bendede hep kabızlık yaptı tuvaletimi yaparken resmen aglıyordum ve sonrasında agrıyordu uyuyamıyordum, dahiliyeye gittim şurup verdi içtim bir kaç kez iyileştim