minisinannesiii33 Merhaba anneler 2. bebeğime hamileyim. İlkini normal doğum yapmıştım bunda da doktorlar normal olur diyorlar tabi ne olacağı belli olmaz. Benim sorum şu 2. doğumdan sonra vajinada genişleme yaşadınız mı
miroos minisinannesiii33 acikcasi ben yasamadim sadece mesela ilk dogumumda cok zor acilmam olmustu bunda da cok hizli acildim birden bire yani bir anda bir cm 10 oluverdi suanda 11 aylik bebegim ben normal hissediyorum
Yigitmiray38 minisinannesiii33 genişleme yaşamadım ama 2.doğumum çok kolay oldu açılmam çok hızlı ilerlemişti acile gittim muayene de tam açıklık dediler hemen doğum haneye alındım üstümü bile değiştirmediler
Beybm123 miroos aynısını yasadım ilk dogumum cok zordu 2. Dogumda doktor zor yetisti 3 cm le masaya alındım bakmaları için 15 20 dk içinde 9 cm e cıktı. Vajina genislemesi bende de olmadı öyle bizim hissedecegimiz kadar aman aman kötüleşme yok bence
acabahamilemiyim Yigitmiray38 ayy darısı benim başıma inşallah 🎈ilk doğumunda hastahaneye yattıktan sonra suni sancıyla 3,5saatte oldu inşallah 2.doğumum sizin ki gibi kolay olur