Berfs10 Kızlar anne sütü veriyorum günde bir defa da mama veriyorum her emzirirğimde veya mama verdikten sonra çok kusuyor yani böyle balgamdı gibi atıyor her içtiğini bir kase kadar çıkarıyor bu normal mi ya kıyafet kalmadı çok ksuuyor 😞
laliko35 Berfs10 çok geliyordur demek ki sütünüz var eğer kilo alımında dr sorun görmüyorsa mama vermeyin
Berfs10 laliko35 evet sütüm fazla yani sağladığımda baya geliyor ve uzun emmek isteyen bir bebeğim var ilk başlarda o kadar emmesine rağmen zayıf geldiği için mamaya başladık şimdi 50 günlük kilosu 4650 bilmiyorum kısa kesince de emzirmeyi ağlıyor çok emmek istiyor napcam bilmiyorum 😞
laliko35 Berfs10 çocuk doktorumuz doymayi bilmediğini o yuzden böyle uzun emmesinin normal oldugunu soylemisti bu durum degisecek biraz daha zamanla bizim kızımız da 3600 doğdu 1 ay kontrolünde 4500 2 aylıkken de 5500 du doktorumuz bir bebegin ortalama her ay 600 gram 1 kilo arasında almasının sağlıklı olduğunu söyledi
Berfs10 Evet biz denirken gün önce gittiğimizde doktor kilosu normal deri herkes o kadar küçük ve zayıf dediği için psikolojimiz bozuldu soymadığını sütümün yaramadığını düşündük