16temmuzannesi Kızlar salaklık edıp dışarda ocakta duran 2 günlük mercımek çorbasını ıctım ve gıda zehırlenmesı yaşadım baya kötü oldum, bebegım 5 aylık emzırıyorum hastanelerde gıtmedım bu sıkıntı olurmu acaba
HonKiPonKiDoNiNo 16temmuzannesi mercimek hemen eksir, 2 gunluk ustu birde kopuklenir yahuu hicmi tadini farketmediniz… Kusun, bol, bol yogurt yiyin.. Emziriyosaniz sutten gecermi bilmiyorum, neden hastaneye gitmiyosunuz ??
Mervissss 16temmuzannesi bnde 2 ay önce zehirlendim bebege geçmiyor ama emziriyorsanız sıvı kaybından sütünüz azalabilir. Bol bol su için uyuyun. Doktora gderseniz sadece sıvı ve ağrı kesici takiyorlar. Ama eger kusmadiysaniz acil bi sekilde gdin bence
16temmuzannesi deniz-95 teşekkür ederim böyle bir hattın olduğunu bılmıyordum aradım sımdı emzırmede bır sıkıntı olmaz dedi
16temmuzannesi HonKiPonKiDoNiNo tadında bır degısıklık farkettım ama ıste olacağı varmış 1 saat sonra kustum, yoğurt yedim bol bol su ıcıyorum suan
16temmuzannesi Koz kardesımın esı Hemsıre ona soyledım hasteneye gıtsende mıdenı falan yıkamazlar zaten kusmuşsun dedı
HonKiPonKiDoNiNo 16temmuzannesi Arayin zehir hattini sonucta emziren birisiniz, yenilen seyler sutten geciyorsa zehirde gecer o zmn.. Ertelemeden hemen arayin iciniz rahat etsin