Tecrubelianne Resim yukleyemedim.beyaz halima ice tea dokuldu herseyi yaptim sirke karbonat arap sabunu. iyice çitiledim halı yikama makinesiye çektirdim iyice sap sarı oldu nasil cikicak bu lekee😟☹ çamasir suyunu sulandirip silsem cikarmi rengini alırmi
-Ozge- Tecrubelianne keşke direk hali yikamaciya verseydiniz yıkamacılar uyarıyor birşey dökülünce lütfen silmeyin silmeden bize verin sildiginiz zaman o lekeyi çıkartamıyoruz diyorlar. Madem silmişsiniz birde bulaşık makinası parlatıcısı deneyin yani ben geçen çay döktüm ve geceydi o an yikamaya veremezdim misafirim gelecekti ertesi gün. bulaşık makina parlatıcısı ile sildim ve çıktı
deniz-95 Tecrubelianne ben yağ çözücü kullanıyorum halıya bişey dökünce sonrada bir güzel çitileme. Bi deneyin dilerseniz. Bu zamana kadar çıkarmadığı bi lekeye rastlamadım😂😂
Sibellettoooo Kuzeybabyy ama mavi olanlar değil onlar daha çok leke bırakıyor. Bimin 101 in parlatıcısını dene canım işe yarar.
_YanakReisinAnnesii Tecrubelianne asperox ’la çıkarıyorum genelde lekeleri , bulaşık makinası parlatıcısı da deneyebilirsiniz
Nezzz_ Tecrubelianne Viking çok amaçlı temizleyici deneyin pembe renk olan halıdaki her lekeyi cıkarıyor A 101 de var 🌸
A-A-54 Tecrubelianne benim halıma da çay dökülmüştü çok şey denedim en son kosla vanishin halı için olanıyla çıktı