Plnyvz zaydn gelişimi geri doktora götür diyenler var bizde inanın nasıl demoralize ederim acaba diye sabah akşam düşünüyorlar sanki.. 13.5 aylık daha yürümüyor geç oturdu zaten öyle koltuk kenarından tutup kalktığı olmadı henüz durduğunda yana kayıveriyor bir süre sonra bende düşünüyorum artık ne zaman yürür diye
Nurser22 zaydn ayyy benim kaynanam da öyle başımın etini yedi ne zaman yürüycek ne zaman yürüycen diye diye yürüdü sanki sırtında taşıyor şimdi konuşmasına taktı
Uykusuzhergeceeee Tugce benim bebeğim yaşın girecek 1 hafta sonra. Koltuklara tutunup yürüyor ama dün bir anda elini bırakıp 4-5 saniye falan ayakta kaldı yürümesi yakın mıdır sizce böyle mi başlıyor bir anda 😁
zaydn Dolores aynen bekleyelim bakalım valla sıkıldım insanların söylemlerinden bizimki geç te emekledi 6. aya girer girmez sormaya başladılar ne zaman emekleyecek 🤦🏻♀️
Kuzeymomss Dolores ya peki ayaklandıktan ne kadar süre sonra yürümeye başlıyorlar acaba? Yani tutunup koltuk kenarlarında gezmeye başladıktan ne kadar sonra
Elifbademmm Kızım 17 aylık yürüdü, oğlumda 17 aya girecek ve hala yürümedi, biraz daha var sanırım. Çok şükür sağlıklı elbet bir gün o da yürür
Zeynepik Elifbademmm Sanirim benim kızımda oyle olacwk ilk kzim 16 aylıkken yürütmüştü ikinci kızımda 14 aylık ama sadece emekliye başka hiç belirtisi yok ama iste etraf çok yoruyo insani yürüyor mu die
arasin_annesi7 Oğlum 18 aylıkken yürüdü tek başına ayağa bile kalkmıyordu korkuyordu bir gün bir baktık yürüyor😂 birden yürüyolar
Kayraaaaaa zaydn 10 aylık emeklemıyor bile her çocuk kendine özeldir yürüse bu sefer de bısey olucakmı heralde korkusu yasıcam sanırım.
a-bukemm Sude_Busee beline bi bez ya da tülbent bağalyın. Kemer gibi. Birinin onu tuttuğunu sanıp düşmüyormuş
Yasmin0619 zaydn 10 aylıkken yürüdü hevesliydi geç oturdu ama 9 aylıkken falan sürekli ayakta durmak istiyordu elimle tutuyordum ondan da olabilir her bebek gerçekten farklı bende oturmuyor diye çok sorun yapmıştım hala aynı oturmayı pek bilmez
Beraninannesii Yasmin0619 Benim oğlumda 5.ci aydan beri dik durmak istiyor oturmak yatmak dönmek emeklemeye çabalamak sanki ona eziyet ediyorum gibi öyle böyle ağlamıyor . Geçen ay 6.ci ayında kendi başına ayağa kalkmaya alıştı inşallah sizin gibi erken yürür 😇
Bekirtuna Yasmin0619 benim bebeğimde şuan 9 buçuk aylık sürekli ayakta durmak istiyor. Kucağıma oturttugum zaman kalkmak istiyor kaldırıyorum ayakta duruyor. Bende neden oturmuyor diye düşünüyorum.
Noriye Yasmin0619 bizimki 5 ay 10 gun emeklemeye basladi 7 ayda ayakta dikilmeye Adam akilli hic oturmadi 😂 ama gotunu devirip arada 2 sn olsa goruyorum oturdugunu simdi 8 bitti bugun bakalm neler bekliyor gerileme yasiyoruz sizdede oldumu uyku yemek dis karmasik🥲
Ebruceyda Yasmin0619 ben de 6. Ayindan beri surekli yurutuyorum cunku oturmak istemiyor. Yuruse daha rahat edecegim diorm. Suan 8 aylik ve iki adim atabilior bakalim ne zaman yurur cok yorucu boyle😃belim fitikli valla iki katim tum gun😂