Caglaada 4.5 aylık bebeğim bronşit oldu. Öksürük ateş yok sadece hırıltısi var. Bu durum başına gelenler var mi? 5 tane ilaç kullanıyoruz.
ozlemtsd Caglaada Bizde aynı durumdayız şuanda. Hep bir hrıltı halinde uykudan uyanıyor hırıltısı yüzünden. Burnunu temizliyoruz ama yok yinede açılmıyor
MeleKk34 Caglaada artı doktorlara inanmıyorum iki aydır oğlumu goturmedıgım kendim gitmedıgım özel hastane kalmadı devlet kalmadı kafalarına göre bısey soyleyıp ılaclar verıp yolluyorlar ıkı aydır iyileşemşyoruz iki aydır yaşlandım yıprandım çöktüm onlarda hastalığın ne olduğunu çözemiyorlar en son büyük kavga çıkardım geldim paramla rezil oldum bi oda dolusu ilaç oldu öksürükten ciğerlerim yanıyor kusmaktan mahvoldum bebegımde öyle iki aydır ıyılesemıyor dokuz aylık her gören bi deri bir kemik kaldı diyor ben artık ölmek istiyorum gerçekten
Mucizemm344 Caglaada benim kızımda geçen atlattı canım geçmiş olsun benimki epey kötü idi inşallah bi daha yaşamayız 🙏
Caglaada Bmom evet ciğerlerine inmiş. Kanda da görünüyor. İki tane nebülizatöre koymak için 1 tane virüs için şurup bir tane grip için şurup bir tane de alerji için damla
defnekokusu_ Caglaada kanda bronşit nasıl görünüyor acaba hangi değer yüksek söyler misiniz benim oğlum da 9 aylık bronşit teşhisi koydu ve kanda alerji ile ilgili bi değer yüksekti evdeki halın yeni mi babanız sigara içiyor mu tarzı sorular sordu.
Caglaada Mucizemm344 insallah. İnsan korkuyor bu tür hastalıklarda. Sizin nasıl ilerledi neler yaptınız?
Mucizemm344 Caglaada canım biz ilk hasta olduğunda gittiğimiz halde ciğerlere inmişti o gün doktorumuz ili tane iğne yaptı 3 kere iğne 2 kere serum takıldı Hava,grip ilacı,burnunu temizledim hep bide kızım 15 aylık olduğundan sarımsak vs yedirdim balla zencefil yaptım bizim 20 gün sürdü geçmesi balgamı öksürüğü vs
Mlhmthn Günlük sakizini bilir misiniz, onu tavada kavurun buharını pamuğa basıyorsunuz sonra o pamuğu gece göğsünün üstüne koyuyorsunuz çok etkili bronsitde kullanılıyor.kizim 1 yaşında 3 kere bronsiy oldu sanırım bzmki alejrik bronsiy ama ben bununla hakkından geldim.ekstra nebulazator ile bol bol hava verin burnu açılacaktır.
Dilaraa98 Mlhmthn benım oğlumda alerjik bronşit siz test yaptırdınızmı acaba neye alerjısı olduğuyla ilgili
Dilaraa98 Caglaada benim bebeğimde bronşit ama benımkı alerjik bronşit sürekli öksürüyo. Öksüreği gecıyo 1 hafta öksürmüyo mesela ama sonra yeniden baslıyo. Suan basladı yine 2 haftadır öksürüyo yine. Dönüşde hırıltısı var balgamı var 😐😐
Caglaada defnekokusu_ kanda enfeksiyon çıktı demek istedim. WBC,LYM,PLCC,PLT,PCT,MCHC Yüksek. Düşük olanlarda bir sürü.. RDW-SD,NEU,MCH,HCT
Ebrucoryilmaz Caglaada benim bebeğimde 7 aylık bir ay önce oldu. Hırıltı öksürük vardı. İlk doltora gittiğimde antibiyotik şurup verdi iğne verdi. Sonra başka doktora gittim. Oda ciğerlere indiğini söyledi. 6 iğne vurundu hergün 1 iğne. Sonrasında ventolin ve bir ilaç daha vardı onları verdik buharla. Çok şükür iyileşti 10 gün içinde
Ebrucoryilmaz Caglaada ve kesinlikle bi doktorum verdiği tedaviyi bitirmeyin. Mesela 10 iğne verdiyse 6. Günde iyileşse bile o iğneyi bitirin. Yarım tedaviler tekrardan kötüleşmesine sebep oluyor
Dilaraa98 Bide bronsitin antibiyotiği var macrol diye bi surup baska antibiyotik kullanmayınca bence bizim burdakı doktorlar bronşit için bu antibiyotiği veriyorlar