hepbahar123 Aramızda evde çalışan var mı arkadaşlar .İhtiyacım var ben de çalışmak istiyorum ama nasıl ,nereden ,kiminle göŕüşebilirim hiçbir bilgim yok var mı bu konuda bilginiz?Yardımcı olursanıź vok sevinirim
Papatya08 hepbahar123 evden çalışmak isteyen bayanlar bana ulaşın Nida_krbla Dmden yazarsanız konuşuruz 😊🧡🌼
Azra41 hepbahar123 gelinlikçiler veriyor kuzum iş evlere ☺️ istersen bir sor .. ben İzmit’te yasiyorum burda gelinlikçi öyle yapıyor
Brna5838 Ben frelancer olarak metin yazarligi yapıyorum evde n11 cimri. Cok ve birkac sitenin içeriğini üretiyorum
Brna5838 100 kelimesi 5 tl yada siteye gore degisklik gösteriyor 3 tl 5 tel gibi fiyatlar minik miktarlar oladak görülebilir ama hem mutfak masrafini hemde kendi masraflarimi karşılayabiliyorum bebegim uyudugnda yapıyorm
Brna5838 @“Mervecannn” oneword. Com icerikler. Com pak icerik ve daha fazlasi var buraya bilgi birakip ornek bir makale yazacaksiniz oraya gondereceksnz pak icerik gecerli aoyledim Diger 2 ajansta bilgilerinizo giriyorsunuz uygun goruruae size donus yapıyorlar