AntiSosyallKelebek 3 yas sendromunun en belirgin ozelligi sizce nedir? A)Sebepsiz sürekli aglama B)Sebepsiz sürekli aglama C) Sebepsiz sürekli aglama 😭
NukleerBaslikliKizz AntiSosyallKelebek Biri bitmeden biri başlıyo. Beni en çok ben yapcam faslı zorluyo. Zaten yapabileceği her şeyi yaptırıyorum ama yetmiyo. Çorbayi ben karistircam patatesi ben dogricam gibi olmayacak şeyleri isteme ve ardından izin vermeyince gelen sinir krizi 😀
Dondurmalikahve AntiSosyallKelebek Teğet geçiyor ama geçmiyor ağlıyor. 😁 Benim bu aralar bebek oldum diye ağlıyordu 😂
AntiSosyallKelebek NukleerBaslikliKizz Kriz değil de sürekli mız mız gözyaşı hemen hazır çok ilginç dudaklarıda büzüstürüyor
zynpsk NukleerBaslikliKizz alın benden de o kadar resmen aynı şeyler sinirli haller kızmalar bana babasına oy oy
AntiSosyallKelebek Arenimo tokami çıkar dedi çıkardım neden çıkardın diye ağladı takmaya çalıştım annne yapiyosuuuuuğn diye yine ağladı
Feraye_ AntiSosyallKelebek ağlamasına razıyım gerçekten çok hircinlasti herşeyi kendi yapmak istiyo yapamayinca ufak çaplı bı kiriz geciriyo 😂
Dondurmalikahve Blackcloud Bebek istiyormuş gerçek olandan diyo bı de yavrum leylekler getiriyo sanıyor herhalde 😂
Arenimo AntiSosyallKelebek hahaha hep mi aynılar ya. “Annecim ben de seninle markete gelceğğğğm diye ağlıyor sonra ben gelmiceğğğmm annecim anneannemde durcaaağğğm diye ağlıyor🤣” tahminen ne zaman geçer acaba bu karmaşa. Gerçi 4 yaş sendromu da varmış bir de🤦🏻♀️
Aysin3838 AntiSosyallKelebek anam bir nazlı bir nazlı hasta bir çocuk el üstünde tutuldukca selam verden herşeye ağlıyor 😁
Dondurmalikahve AntiSosyallKelebek Zamaninda anneme yaşattıklarimi ben yaşıyorum anneme ne dediysem sana çekmiş diyor 😁