Benimdunyamm Bebeğim 5 aylık eşim aşırı horluyor işte çok yoruluyor bende haliylr eşimi durtuyorum 🤣o da rahatsız oluyor git içerde yat dedim çocuk onun sesinden yatamiyor ay bu durumu yaşayan var mı naptınız
Ysgl26 Benimdunyamm valla eşim zaten ayın 2 haftası gecesi evde yok. Kalan 2 hafta da diğer odada yatıyo yapacsk bişy yok horultısunu çekemem hem çocuk uyanıyo hem ben uyuyamıyorum
Hafsahuma6-1 Benimdunyamm hahaha bu gece gözümde halimiz canlandı kızım 11 aylık baba kak baba kak diyip durdu anne ıh ıh dedi sürekli babasının horlamasından rahatsız oldu bizde odadan gönderdik 🤣🤣
_YanakReisinAnnesii Benimdunyamm bazen kendimi uyku sersemi sessiz ol horlama diye kocamı tokatlarken buluyorum 😒 ama istikrarlıyız yatak ayırmadık 😂
Benimdunyamm Ysgl26 ay sinir basıyor beni böyle ne varsa kafasına firlatasjm geliyor evde aslan kukruyor mübarek
Benimdunyamm Ysgl26 🤣🤣gitmiyorda gece sinirleniyor durtuyorum diye yarin salonda yatacsm diyor gece olunca gene vazgeçiyor
Benimdunyamm _YanakReisinAnnesii bizde ayirmadik gitmiyor 🤣bazen sinirleniyorum yumruk vuruyorum koluna 🤣🤣🤣
Lalinn Ben habire dürtüyorum arkanı dön diyorum arkası dönük yan yatınca horlamıyor ayyy valla sinir bir durum şey varmış kızlar tuz lambası o horlamaya da iyi geliyormuş ben alacağım sanırım
Benimdunyamm Lalinn bu da sola yatınca ve yüz üstü yatınca horlamior beyefendi kolu agriyormus sola yata yata
Bebikimm Benimdunyamm bizimki horlamazdı çocuktan sonra horlamaya başladı aksi gibi. Deli oluyorum bende sürekli dürtüyorum Bi kere oğlum korktu ağladı baya uykusundan uyanıp. Ufff nasıl geçer bu ya 😏😏