gorkemcim 44 gunluk bebegim iki gundur gaz sancisi cekiyor . Ayaklarini topluyor karnina . Masajlar damlalar ayak egzersizleri ne varsa yapiyorum ama oyle sancilaniyor ki aglamaktan sesi kisildi cocugumun .. ne yapmam gerekiyor bundan bi an once kurtulmak icin . Sesi cok kisik cok uzuluyorum cocugumun sesi cikmiyor 😞
Sibellklksaoglu gorkemcim bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp biraz dinlendikten sonra için bebeğinizede iyi gelir
minesglm gorkemcim sen kendin hergün kimyon çayı iç bide bebege gaz masajı yap ayaklarını sıcak tut bebişin bide. Bebek yagıyla gaz masajı yapabilirsin YouTube da video var bide osman gönülal diye doktor var onun videolarında gaz sorunu için video var onu izle
TunaGoktug gorkemcim benim de aynı 41 günlük bebeğim 3 haftadır çekiyoruz . Özellikle akşamları çok kötü. Hiç bir şey fayda etmiyor son çare kendime anason , kimyon, rezene tohumu ve Melisa dan çay yaptım 3-4 gündür içiyorum sürekli gaz çıkarıyor çocuk ama yine de karnının içinde gaz dolanıyor . Yediğime içtiğime dikkat ediyorum neden böyle oluyor ben de çaresizim . Ağlarken kıpkırmızı oluyor birden geliyor sancı.
Asel_Mina_ gorkemcim ayni sorun benim kizimda da vardi cok sık emziriyodum cunku hastaneden cikarken doktorlar oyle soylemisti. Sesi kisilip mosmor olana kadar agliyodu baska bi sikinti olanilir mi acaba diye farkli bi doktora gittim. Cok sık emzirme 3saatte emzirki sutun dinlensin dinlenmeyen sut cocukta hazimsizliga neden olurmus bide 10 dk da bosaltirmis gogusu 10 dk en fazla 15 dk memede tut sonrasi dinlenmedigi icin yine hazimsizliga neden olurmus boyle yaptiktan sonra duzeme girdi bide ayaklarina surekli su torbasi koyuyorum
gorkemcim Sibellklksaoglu bir cay kasiginin ucuyla bebege de verenler varmis denediniz mi veriliyormu acaba
Sibellklksaoglu gorkemcim evet duydum ama ben hiç vermedim. Ben sabah akşam kimyonlu su içtim. Rezene çayıda iyi gelmişti hem süt kanallarınada cok faydası varmış
gorkemcim minesglm karnini ovalamak masaj ayak ezgersizleri tipislamak ayakta gezdirmek herseyi yapiyorum 🫤
gorkemcim TunaGoktug aksamlari oluyor evet ben bayadir iciyodum rezene kimyon papatya kendime de dikkat ediyorum dedigin gibi .. gaz damlasi kullaniyorum ogluma da uc gundur mahvolduk aglamaktan .. insallah gecer cabucak sesi gitti cocugun aglamaktan
minesglm gorkemcim bebege verme sen senin sütünden alıyo zaten. Sap smilex al gaz damladı onu kullan benim bebegim çok fenaydı sabahlara kadar ağlıyor du bu damla iyi geldş sadece bide kimyon çayı. Sen o damlayı al
TunaGoktug gorkemcim bize doktorumuz bi ilaç önerdi mommys bliss isminde ancak içinde uyku ilacı olduğunu öğrendiğim için almadım gönlüm razı olmadı . Varsa bi çaresi biri bize söylesin. İnternette izlemediğim video kalmadı . Beslenme sonrası gazını da çıkarıyorum hala aynı
Dytseyran Biz 2 ay 24 günlüğüz hala çekiyoruz bu problemi. Neler neler yaptım masajlar kimyonlar rezeneler gaz damlaları masajlar sıcak bezler yeme içme de dikkat etmeler. Ne yaparsanız yapın geçmiyor. Gün içinde o kadar gaz çıkartıyor tamam diyorum bu gece rahatız ama ne zaman uyusak her yarım saat bir saatte bir ağlayarak uyanıyoruz. Bir tek memede sakinleşiyor sabaha kadar memede kalsa bile bazen memede dr ağlıyor. Her gün dua ediyorum artık ne olur bitsin acısı dinsin benim de uykusuzluktan psikolojim alt üst oldu 🥺
Asel_Mina_ Dytseyran en az 3 saatlik arayla memeye tutun ve en fazla 15 dk bide ayagina sicak su torbasi koyun benim ben faydasini gordum insaalah sizde gorursunuz
gorkemcim TunaGoktug nurse harveys kullaniyodum, onceki gece hastaneye acile gittik aglamasindan ordaki doktor da biogaia ya baslatti .. gaz cikariyor rahatladi diyorum uykusunda bir sanci geliyo cocuga uyuyamiyor
Defois Kiraz çekirdeği kemerinin çok faydasını gördük biogaia damla vermişti dr bir şişe bitti 2. Yi aldık ama bir fayda görmeyince bıraktım 44 günlük bebeğe çay fln vermeyin siz için rezene iyi geliyor
karelmomyy gorkemcim gaz damlası kullanıyormusun? Biogaia ve yanında nurse harveys kullanırsan çoğu insana yaradığı gibi yararsa çok çok rahatlarsın ve uytuda yapıyor nurse harveys
Tugcedilarakilic gorkemcim kulak çöpünü zeytinyağına yada bebek yağına batırıp poposuna masaj yaparak geçti 8 ayımız. Rahatlatıyor bebeği ve bunu bize doktorumuz önerdi. Bazı anneler çok korkuyor ama denenebilir bence
Perikizi83 Kolik bebek Allah yardım etsin , fön makinesi, bol masaj, ılık su ile duş ve en son çare arabada gezdirmeyi deneyin.oğlum 4 aylık oldu hala çekiyorum sadece biraz azaldı
MutluY_E gorkemcim 4 ay 23 günlük bizim hala devam ediyor canım ne yaptıysam geçmedi. Sonradan makat çatlağı olduğunu öğrendik şimdi krem kullanıyorum. Allah sabır versin çok zor ama gececek inşallah