Yasenur Kızlar merhaba benim bebeğim emiyor hem de çok ama günlük 120 ml mama da veriyorum aralıklarla yoğun bakımda kaldı alışmış doymuyor uyumuyor bu defa da sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz ya da ben gibi hem anne sütü hem mama veriyor musunuz
minikoglummmmm Yasenur hipp kulanmaya başladım 6 gündür hiip le ilerliyorum altı günde 600 Gr almış MAŞALLAH 🧿 güzel Bir mama
karelmomyy Yasenur merhabalar benim bebeğimde sarılıktı başlarda mama ile atlattık hem anne sütü hem mama içiyor. Anne sütüne en yakın mama hipp organik combiotic hemde gaz için çok iyi.
Crknkz Yasenur hipp combiotic kullanıyorum canım gaz ve kabızlık sorunumuz olmadı şükür.şu ara mamayı zor buluyoruz yemek sepetinin marketinden buldum en son oda küçük boy🙄
karelmomyy minikoglummmmm bende combiotic kullanıyorum ama bu kadar kilo yapmadı ya . 10 günde 400 gram almış
tugce_0 Yasenur evet bende hem emziriyorum hem mama veriyorum bende doymuyordur diye veriyorum sütüm yetiyor mu yetmiyor mu onu bile anlamıyorum ama yine veriyorum
Yasenur tugce_0 bende anlamadım ama bazen bir saat hatta fazla emiyor kendi uyuyup bırakıyor 15 dakika sonra uyanıyor anlıyorum ki doymamış