Gusa2 Merhaba emziren anneler sağ mememde süt sola göre daha fazla geliyor bu normal mi sebebi ne olabilir
Emmosch Gusa2 benim de aynı sol meme az,gece bile dolmuyor,sağ meme çok şükür iyi, ne kadarlık bebeğiniz?
LilyaBn Gusa2 daha az emiyorsa olanilir . Ben solu hiç emziremedim sayılır çok yara olmuştu ve sağ tarafı gün içinde 5kez emziriyorsam solu 1kez verebiliyordum böylelikle soldaki sütüm azalmıştı ve kızım solu 2.aydan itibaren asla ağzına sürmemeye başlamıştı. Emsinde ister birini isterse ikisini 😍hiç mama kullanmadan tek memeyi 21ay emzirmiştim ben☺️
benoyleuygungordum_ Gusa2 Benim de sağ mememde az solda çok sebebini bilmiyorum eşit emziriyorum ama oldu bitti öyle hem de sağ memem daha büyük hem boyut olarak hem kahverengi kısmı daha büyük 🤷🏻♀️
gorkemcim Gusa2 bende simdi ayni boyle bir post actim. Benimde sagdan daha az geliyor neden boyle anlamadim . Bu konuda bilgisi olanlar icin ben surda kenarda bekliyimmm
Gusa2 benoyleuygungordum_ aynı bende siz gibiyim bebeğim en başından beri mememi sevemedi ucu zor kavranıyor rahat değil onu emerken sanırım bu yüzden de süt az gelıyor
smileanne Gusa2 sol gogsumde benimde çok az . sağ tarafta çok sürekli mastit oluyor . sağ gogsum sola gore çok büyük aglicam😓 sizinde öyle mi düzelir mi?
Tugcedilarakilic Gusa2 bu emzirmenizle alakalı bir durum. Hangi göğsünuzu daha çok emzirirseniz onda daha fazla süt olur. Emzirmediginiz gogsunuz çok dolu zannedersiniz sertleşir ama yumuşak göğüste de her zaman süt vardır. Bol bol sağım yapmak da sutunuzun çoğalmasını destekler. Dolmuş taş gibi olan göğüsün sütü sürekli emilen yumuşak göğüsün sütünden daha az vitamin barındırır.taze süt bol vitaminlidir. Eşit olculerde emzirmeye çalışın
Emmosch @Gusa2 benimki 2,5 aylık ama baştan beri böyle,diğeri ile daha çok emzirdim onun başı daha ufak biraz meme başı çıksın diye,onda süt arttı diğerinde azaldı