Merhaba kızlar,bebeğim 3aylik meme tutmuyor sürekli süt sağıyorum süt sağarken özellikle yanımda bir yardımcı olması gerekiyor, kayınvalidemle beraber bebeğe bakıyoruz,esim ailesinden biraz uzak sürekli bizden faydalanmaya çalışıyorlar para istiyorlar eşim bu yüzden hep uzak duruyordu, ben de samimi değildim ,bebeğimiz oldu iç içe yaşamaya başladık resmen,eşim hiçbir şeyime karışmaz giyimime vs, kayınpederim kayınvalidem sürekli karışıyor , bütün gün kafam sisiyor,bizim evimizde kalıyor kayınvalidem ara ara kendi evine gidiyor ama kayınpederim kızları hergun bizde,sanki ben evde misafirim gibi onlar ev sahibi gibi davranıyorlar hiç bir özelimiz kalmadı,her odaya istedikleri gibi girip çıkıyorlar ,eşim de bebek büyüyene kadar sabret diyor,eşim sabah ise gidiyor akşam 9-10dan önce gelmiyor geldiğinde zaten bebek uyumuş oluyor,bebekle neredeyse hiç vakit geçiremiyor,ben eşimle evlendim ama onun bile istemediği ailesiyle evli gibiyim beraber yaşıyorum,sizlerle paylaşmak istedim çünkü artık çok bunaldım …