Anneci Merhaba anneler, oğlum 7 ay 14 günlük altta 2 diş üstte 3 diş çıktı üst 4. Diş de yarılmış gözüküyor çıkmış biraz yani.. neyse her gece uyanıyor öyle bi ağlıyor ki bütün apartman sesimizi duyuyordur kesin benim de uykusuzluktan gücüm kalmadı artık 5 gündür böyle sizce diş ile alakası var mıdır yoksa anne yanı mı istiyor acıkcağını düşünmüyorum 2 göğsümü emzirip öyle uyutuyorum 5 gün önceye kadar iyiydik şimdi niye böyle sizce her gece saat başı kalkmaktan psikolojim darmadağın 😭
Fbasturk Anneci dişten dolayı huzursuz canım ona rahatlayabilecegi biseyler ver eline ,taze soğan dali beyaz kısmı ,dis kaşıyıcı misvak parmak kadar kalın olanından veriyorum yutma sıkıntısı da yok damaklara da iyi geliyor araştırın isterseniz
Fbasturk Anneci dişten dolayı huzursuz canım ona rahatlayabilecegi biseyler ver eline ,taze soğan dali beyaz kısmı ,dis kaşıyıcı misvak parmak kadar kalın olanından veriyorum yutma sıkıntısı da yok damaklara da iyi geliyor araştırın isterseniz
Fbasturk Anneci dişten dolayı canım ,dış kayisici ,taze soğan dali beyaz kısmı ,ya da ben parmak kadar kalın misvak kestim soydum veriyorum dis etlerinede iyi geliyor
Fbasturk Anneci dişten dolayı canım ,dış kayisici ,taze soğan dali beyaz kısmı ,ya da ben parmak kadar kalın misvak kestim soydum veriyorum dis etlerinede iyi geliyor
Sedaakca3475 Canım üst komşumun oğlu da aynı ayda ve aynı durumda sesine kızım uyanıyor diş çıkarıyorlar sabır bu da geçecek..
Anneci Sedaakca3475 inşallah 😔 zor bi süreç...normalde öbür dişler çıkarken böyle değildi şimdi saat başı kalkıp uyutuyorum inşallah bi an önce geçer 🙏🏻
Anneci Fbasturk gece ağrı kesici veriyorum o bile fayda etmiyor devamlı kucak istiyor uyutuyorum yerine yatıyorum 1 saat sonra yine ciyak ciyak ağlıyor 😬 gündüzleri soğanı veriyorum paramparça ediyor 😂☺️
Anneci Fbasturk gece ağrı kesici veriyorum o bile fayda etmiyor devamlı kucak istiyor uyutuyorum yerine yatıyorum 1 saat sonra yine ciyak ciyak ağlıyor 😬 gündüzleri soğanı veriyorum paramparça ediyor 😂☺️ Palestinianbride ağrı kesici veriyorum öbür dediğinize de bi bakayım teşekkürler ☺️
Palestinianbride Anneci yatmadan evvel dolven verebilirsiniz bir ölçek osanit diş toplarınıda araştırın