Deletedmom_37 meraba kızım 17 aylık son 1 haftadır felan ismine daha az bakar oldu çok duyarlıydi ismine dün dedesi seslendi kitapları inceliyordu bakmadı bazen bende seslenince meşgulken bakmıyor normal mi acaba onceden daha çok bakardı
tgba-22 Deletedmom_37 bazen benmki de bakmaz bi şeyle ugrasırken bi kaç kez seslnerim her cocuk böyledir gördgm etrafmdaki tüm cocuklar bi şeyle ugrasıyorlar bakmıyorlar mesela o anda
Minelimm21 Benim kızımda arada bakmiyo TV izlediği zaman vs. Yada başka biseyle meşgul olduğunda İşine gelince bakiyor bende takıyorum bu durumu kızımda 17 ay 5 günlük. Algısı felan maşallah iyi ama
Deletedmom_37 Minelimm21 benimkiyle aynı bizde 17 ay 6 gunluguz 😊 önceden daha güzel bakardı bu sıra meşgulken bi iki kereden sonra bakıyor
Deletedmom_37 tgba-22 evet normal demekki bugün kuzenimin kızı geldi 22 aylık üç dört kere seslendim oyle anca baktı gayette sağlıklı cocuk konuşuyor felan
Minelimm21 Deletedmom_37 maşallah:) işte normal bence bu durum ama biz takıntı yapıyorz etrafta dönen muhabbetlerden özellikle
tgba-22 Deletedmom_37 benm de etrafkmdaki cocuklar öyle konuşuyorlar falan tabi saha büyük çocuklar daha kolay bakıyor ama kücükşer daha