gencannis Kaç gün sürdü hanımlar Ben 22 gün oldu sarıya dönmüştü bugün hafif pembemsi kırmızımsı olmuş gene ne zaman geçicek normalmi sizce miktar aynı
Mys01-01 gencannis 36.gün hala sarı benımkı kesılemedı canım normal halka 40 da kan olursa 40 bası derler bızde olabılır
Seda23Yusuf gencannis doğum yapalı 21 gün oldu az az geliyo basen de birgün durup birgün geliyo ilk doğumda böyle değildi adet olur gibi oluyodu
gencannis Mys01-01 Bende korktum canım bide benim riskli durum geçiyor gibi birden bi baksam kırmızı 😅
damiiss Ay benimde 27. Gün bugün dünden beridir bildiğiniz adet kanamasına döndü gibi oldu oysaki baya akıntı gibi ye dönmüştü ne yapacağımı şaşaırdım bende
Serayaz 56 gün kanamam oldu ve tam bitti derken 1 hafta sonra tekrar 7 gün boyunca geldi sonra bidaha da gelmedi, 3 aydır sütüm koruyor ne kadar süre gelmez bilmiyorum
gencannis Mys01-01 Tamam canım çok teşekkür ederim ben riskli ameliyat geçirdim sezaryandan 10saat sonra o yüzden korktum dr kontrolünde söyledim dün usg ile baktı iyi durumda rahim olabilir öyle dedi