ceydsss Benim bebeğim 3 aylık oldu ama hala bu aşıları yaptırmadım yaptıranlar var mı ne kadara yaptırdınız acaba
Melike-mira ceydsss rota virüsü 3 ay içerisinde olması gerekiyor eğer yaptırmak isterseniz. 6. Ayda da ikinci dozu olması lazım. Doktorun yazması gerekiyor reçetesiz vermiyor eczaneler 267 TL ye aldım geçen ay. Menenjit yaptırmadım
Sin21 ceydsss eczaneden direk aldık yazdırmaya gerek YOk çünkü sigorta karsılamıyor,menenjit hakkında bir fikrim yok henüz 🙊
ceydsss Melike-mira ya ben 3 ay bitmeden yaptıracaktım antibiyotik başlamak zorunda kaldık o yüzden erteledim. Peki damla mı iğne mi aldınız
Melike-mira Rotarix ağızdan veriliyor. Antibiyotik kullanımına engel mi bilmiyorum bir doktorunuza danışın isterseniz.3 ayı geçtikten sonra bu aşı yapılmıyor
Burcudemirel Melike-mira 3 ve 5 ayda 4 ve 6 aydada yapılabiliyor ama sınır 4.ayı gecerse yapılmaz 6 ayı gecincede 2. Doz yapılmaz iki doz arası en az 6 hafta gecmesi gerekiyor
Hulyayncl ceydsss 2 aylık benim bebeğim bugün rota aşısını yaptırdık reçete edilmesine gerek yok 267 tl aldık menenjit aşısının fiyatı da 285 tl
EgeMom Hulyayncl tekirdagda canım banada arkadaşım söyledi henüz menenjiti yaptırmadım 408 tl dedi sanırım menenjitinde çeşitleri var bexsero numerix falan hangisi acaba
Aral ceydsss benim doktorum 2 aylıkken yapalım demişti. Ben yorumlardan dolayı yaptırmamıştım😬 Sonra doktorumuza üç ay kontrolüne gittigimizde yapsan daha iyi olur dedi açıklamalar yaptı. Bende üç aylıkken yaptırdım ikisinizde çok şükür yan etkisini görmedik. Suan 4.bucuk aylık beşinci ayda ikinci doz yapılacak
Hulyayncl EgeMom cnm valla bzm hekim özellikle birsini dedi ama hangi marka bilmiuorum antepte 285 tl birisi diğeri 275 tl
[silindi] ceydsss 3 aylıkken rota yaptırdım 5 aylıkken de 2. Dozu ve menenjit aşılarını yaptırdım 5. Ayda 3 aşıya 956 TL verdik şu ana kadar özel ve devlet tüm aşıları yapıldı