S-i-m-a-y Çamaşır suyunun kokusundan çocukta ne gibi etki belirtisi olabilir. Aslında evi havalandırdım ama odaya koku gitmiş. 4 aylık bebeğimde bi değişim olabilir mi. Etki olarak.
NoThing2Lose S-i-m-a-y sigara nasıl zarar veriyorsa çamaşır suyu kokusu da o kadar zarar verir hem ciğerlere hem mideye uzak tutmaya çalışın kimyasal kokularindan
Prenss_annesii S-i-m-a-y biz yetişkinlerde bile zararları varken bence küçük bebeğiniz varsa kullanmamanızı öneririm yani bence sadece tuvalet vs temizliğinde kullanılabilir ama bebekli evlerde bulaşık makinasına yer silme suyuna bile katanda var, çok zararlı
HandeSs S-i-m-a-y ben onun yaninda asla kullanmiyorum baska odada durunca sıkinti olcagini duusunmuyorm korkmayin ama tabiki yakindan solumak cok zararli
S-i-m-a-y NoThing2Lose evi çok havalandırdım. Ama evde sanki koku varmış gibi hissediyorum. Kendi üzerimi de değiştirdim. Allah korusun bronşit gibi bişey olur mu
S-i-m-a-y Prenss_annesii tuvalet ve banyoyu yıkadım. Camda açıktı ama kokusu yine de girmiş bebeğimin uyuduğu odaya
Minikkalpler_00 S-i-m-a-y Bn tuvalet banyo bulaşık makinesi ve yer silme her yerde kullanıyorum ve bebeğim bronşit 2 ay önce hastenede 1 hafta yatırdık. Acaba ondan mı oldu bronşit benimde şimdi aklıma takıldı? 🤔
Prenss_annesii S-i-m-a-y birşey olmaz gönlünüzü ferah tutun sürekli olan bir olay değil neticede, birdahaki sefere bebişinizi daha uzak bir odada yatırırsınız garanti olur🙃
S-i-m-a-y HandeSs başka odadaydı ama kokusu içeri kadar dağılmış hissettim. Eşim de sen içerde kokuya sabit kaldığından öyle hissettimiş olabilirsin dedi aslında yine de korktum
ilkglnhr S-i-m-a-y bebeğiniz nasıl? Çamaşır suyunun etkisi olmamıştır umarım. Bende aynı durumu yaşadım bugun . Sormak istedim