FERAYEs 10 gün icinde bebegim 5 kez yapti.Òğle uykusuna yatirmak icin emziriyorum o sirada uykuya daliyor hem gozu kapali hemde emiyor ve biranda tum vucudu kafasida dahil titremeye basliyor tam video cekmek istiyorum duruyor 5 10 saniye falan suruyor doktora goturduk tahliller yapildi kaninda enfeksiyon cikti flagyl surup verdi sonra bir nörologa goturduk eeg cekildi ve normal cikti ama yine yapiyor cok korkuyorum basina gelen var mi?
Seda588558 FERAYEs kac aylıl canım o onemlı bizimki yapardı ama doktor onemsemedı bile gaz sancısı falan tıtreme yapar dedi.Şuan 6aylık gecti onlar
Kuzeymomss FERAYEs benim oğlum da 8 aylık uyurken ya bacağını yada elini titretir. Emerken de çenesini titretir. Doktoruma sorduğum da 2 yaşına kadar normal olduğunu söylemişti. Gerçi bundan dolayı oğlum yeni doğduğunda yoğun bakıma girmişti mr, tahliller, eeg çekimi yapıldı hepsi temiz çıkmıştı çok şükür
SimgeBK Kuzeymomss merhaba. Bu durumu araştırırken gördüm yazdığınızı. Nasıl bir titremeydi tam olarak? Geçti mi?
Kuzeymomss SimgeBK Oğlum şuan 2.5 yaşında bir problemi yok çok şükür. Normal anlık titriyordu uzun sürmüyordu ama
Melez4453 Benim oğlum yapardı Nöroloji ye gitti EEG emareler temiz Takip ettim idrar yaparken yapıyordu Zamanla geçti Kızım doğdu o da bi kaç kez gördüm çok değil Oğlum gibi diye telaş etmedim Ama oğlum her gün yapardı Anlık titreme
SimgeBK Kuzeymomss aynen bizim de öyle oğlum 1 aylik uyurken esnedigi veya gerinirken oluyor ya da çok ağladığı zaman
seda9696 Merhaba 3 aylık bebeğimde uyurken tek bacağını sürekli titretiyor. Doktor henüz beyinleri tam gelişmediği için normal eğee tutunca duruyorsa sıkıntı yoktur dedi. Tutunca durmuyorsa nörologa yönlendirecek. İki gündür uykularım kaçıyor şansımdan yapmadı da siz de durumlar nasıl