Betiblog Kızlar maflor plus gaz damlası kullanan var mı ? Biraz gaz sancısından dolayı doktor önerdi ama ishali kesme gibi bir etkisi varmış, kızım ishal değil çok sıkta yapmıyor tuvaletini acaba kabız yapar mı ? Kabızlık yaşayan oldu mu bu damladan sonra
Defnecik23 Betiblog pirebiyotik takviye gıda o gaz damlası değil ama bağırsak gelişmleri için çok iyii
Goktugunannesi1234 Betiblog @Mero0303 ben kullandım kızlar çok memnun kaldım biogaia filan boş resmen. İshal olduğu zamanlar evet ishalini kesiyo ishal olmadigi zamanlarda da kabızlığı önlüyor bağırsak düzenleyici olarak geciyo zaten. İçindeki yararlı bakterilerle bağışıklığı da gucleniyo, gaz sorununa da yanında nurse harverys yada benzeri şeylerle rahatlatiyo . Bizimkinin süt alerjisi olduğu için yanına relaktaz damla kullaniyorduk anne sütünu enzimlerle parcaliyo sindirememe problemi olmuyo
Seyturak Betiblog gaz damlası değil o. Ben kullandım herhangi bi tan etkisi olmadı,faydasını çok gördüm🙏
Defnecik23 Betiblog evet gaz için veriliyor bağırsak bağışıklık güçlendirici gibi bişey hatta üstünde yazar gıda diye. Ama kullanın biraz işe yarıyor
Mero0303 Goktugunannesi1234 benm bebegimde alerjik cok gazlı hem sab simplex hemde relactaz kullaniyorum bide probiyotik damla al dediler maflor siparis verdim baslayacagim bakalim
Sushie Betiblog ben kullanıyorum canım reflü sebebiyle başladık ama kabızlık etkisi yapmadı bizde memnun kaldım kusmaları azaldı oğlumun