Muhammedeminannesi Kızlar bugün farkettim koltukta yatarken ayağı titredi bi anda karnı tok ateşi filanda yok vücut ısısıda iyi şimdi uyurken tekrar sağ ayağı titredi normal mi acaba ? Aranızda yaşayan var mı
kidso Muhammedeminannesi ben bebegimde oyle bi sey fark etmedim. Belki uykusunda korkuyor ve ya usuyor bilemedim
AselinAnnesiiiiiiiii Muhammedeminannesi benimde bebeğimin ellerinde oluyodu korktuğu için şuan olmuyor şükür okuyodum sürekli ve kundak yapıyodum
Muhammedeminannesi Busra2326 @kidso @AselinAnnesiiiiiiiii @Mlkkrm @dnzdnzdnzdnz @Efy @Kuzeymomss A2B4 Hepinize teşekkür ederim kızlar bugün hastaneye gittik doktorumuz baktı birşeyi çıkmadı çok şükür normal olur dedi☺️🌸
dnzdnzdnzdnz Benim ikizlerde de oluyordu o dönemde doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz
Efy Benim oğlumda da oluyordu eğer elinizle tuttuğunuzda titremesi geçiyorsa ve çok uzun süreli değilse endile etmeyin reflekslerle alakalıymış
Mlkkrm Muhammedeminannesi Canım erkek cocukları çişini yaparken titriyor ayagı kırkma istersen bir gun bak ayagı titredıgınde ac bezını anlarsın
Kuzeymomss Muhammedeminannesi benim oğlum uyurken titretiyor, 8 aylık. Doktorum normal dedi ama sizin uyanıkken de oluyor sanırım. Videoya çekmeye çalışın ve doktorunuza gösterin en iyisi
A2B4 Muhammedeminannesi ilk 6 ay normal ama titrerken tutun duruyorsa ok ama durmuyorsa beyinden geliyor bebegimde yaşadık.nöroloji takibindeyiz