babymi Bu sabah farkettim ara ara alnında da kabuklanma oluyordu normal görüyordum kafasında da görünce endişelendim, çözümü var mı???
Ayssss1 babymi konak sampuanlari var yada zeytinyagi surup biraz bekletip tarayin daha sonra yikauin kabuklar kalkiyor ben oyle yapmistim
aylinpala babymi pamukla zeytinyağı yedirdim saçına sonra konak tarağıyla taradım bi de şampuan değiştirdik
Kuzeymiram babymi 15 aylik oglumda vardi bolca zeytinyagi ile kafasina yedirdim ve bu erkeklerin kullandigi tarak oluyor ya fırca gibi onunla taradim gitti
Minnacksevdack babymi banyodan önce bebek yapı sürüp şapka giydirdim. Biraz taradım sonrasında yıkadım. Kendi kendine döküldü. Banyo sonrası emzirirken yumuşadığı için elimle de aldım. Öyle öyle temizlendi 🌸
fatmaon Ayssss1 sonrasında tekrarladı mi ben de öyle yapıyorum ama sürekli tekrarlıyor temiz içerikli şampuan da kullanıyorum neden öyle oluyor acaba
esraanurrr Bebeğim yeni doğduğu zaman vardı konak mustelanın konak şampuanını kullandım geçti ama kimisi zeytinyağ sürüp yarım saat bekletip yıkıyormuş. Bu yöntemle de geçtiğini duymuştum.
mavigiller babymi herkes şampuan al.demisti bizdede oldu ama hiç gerek yok karbonatlı su yap duştan önce konak tarağı al her yerde satılıyor uygun fiyatlı duşta tara duştan çıkınca Tara bizim iki güne tertemiz oldu
Ayssss1 fatmaon tekrarliyor bebegim 18 aylik bazen bakiyorum tek tuk var gibi sorna kendiliginden yok oluyor doktorukuz alerjik bebeklerin cok sık tekrarlayan konak yasadigini soyledi
Beraninannesii babymi Tatlı badem yağı sürüp 10 dk beklettim konak tarağı ile ters yöne taradım duş aldırdım duştan sonra temiz tülbent yada ağız mendili ile kuruladim geçti ☺️
AselinAnnesiiiiiiiii babymi zeytin yağı sürün alnına kafası icinde aynı sürüp tarayın sonra 20 dk bekleyip yıkayın