anayimbennana Kızlar kızım ve oğlum aşırı kuru ciltli kızım bi tık daha fazla egzama gibi oluyor kulağı kaşı yanağı falan mustela fayda etmedi la roche önerdi doktor bide ama hangisi alacağımı bilemedim yada farklı bi marka öneriniz varsa
Adenveannesi anayimbennana la roche inanılmaz iyi bende atopik ciltliyim pul pul dökülüyor sadece bu marka iyi geliyor bebek çocuk ve yetişin hepsi kullanabiliyor. Fiyat olarak biraz pahalı ama kolay kolay bitmiyor en son geçen ocak da aldım büyük boyunu hala kullanıyorum 🙂
hellomom anayimbennana duş jeli la roche syndet kullanıyorum, krem de la roche lipikar. Çok çok iyi geldi bnim kızlarıma. Öncesinde mustela kullanıyordum ama çok etki etmedi.
Rehberogretmen anayimbennana Mustela benim kızıma çok dokundu. Bioderma atoderm instensive baume kullanıyorum doktor önerisiyle. 1.5 yıldır kullanıyoruz nemlemdirmesi çok yoğun
anayimbennana Rehberogretmen çok teşekkür ederim eğe rla roche de fayda etmezse aklımda o var benimde
Adenveannesi anayimbennana kuru ve atopiyeye eğilimli ciltler için olanı kullanıyorum 13 günlük kızıma da sürdüm hatta
Mlkmhrrm anayimbennana mustela, topıcrem, bıoderma kullandık ama hiç birisi etki göstermedi la roche çok iyi geldi la roche atopik yazarsanız karşınıza çıkar dün akşam hepsi buradada indirim vardı 1 tane daha aldım sürekli zam geliyor diye
Cansu48 anayimbennana bizim kaşımızda kabuk kabuk olmuştu atomik egzama dedi doktor. Hipokort verdi o cok iyi geliyor
Mermerve anayimbennana benim bebegiminde cok kuru cildi vo cokkk hassas hep yaralar cikardi yuzunde vucudunda mustela kullandik iyi gelmedi bioderma atoderm kullanmaya baslayinca gecti hepsi 1 bucuk yasinda simdi yaralari yok cok sukur ama her banyo sonrasi nemlendiririm biz cok memnun kaldik biodermadan