HHatice Selam kızlar ,kızımı seneye kreşe göndermeyi düşünüyorum yarım gün mü yoksa tam gün mü kararsızım ,tam gün 3 yaş için fazlamı gelir yorumlarınızı bekliyorum ☺️
geceuyumayanne1 HHatice benim yengem çalışıyor ve yarım gün kreşe gönderiyor yigenim 3 yaşında gayet memnun çok faydası oldu arkadaşları ile vakit geçiriyor
Oglumcanim_ HHatice mutlaka yarım gün. Anaokulu öğretmeniyim . 3 yaş için tam gün öyle fazla geliyor ki. Çok üzülüyorum . Yarım gün ama hep bibçok şey katar hem de yeterli olur
Birbebetoannesi HHatice Bence oryantasyon için yarım günle başlamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Kısmetse bende 3.5 yaşında vermeyi dğşnüyprum
elizabeth HHatice daha önce hiç ayrı kalmadıysanız ve çalışmıyorsanız yarım gün ile başlayın tam gün fazla gelecektir. Kızım eylülde 3,5 yaşında falan olacak ben de yarım gün başlatmayı düşünüyorum.
elizabeth Oglumcanim_ merhaba anaokulu öğretmeni olduğunuz için danışmak istedim, yarım gün de sabahtan öğlene kadar mı göndermek daha verimli olur yoksa öğlenden sonra mı?
Oglumcanim_ elizabeth kesinlikle öğleden sonra. Çünkü sabah çok bişey yapılmaz anaokullarında . Öğleden sonra oyunlar kitap çalışmaları falan daha yoğundur . Sabah çünkü kahvaltı evresi falan derken zamanın çoğu geçiyor
Dmt-01 Oglumcanim_ valla bizim kreşte asıl öğleden sonra bişey yapılmıyor sabah yapılıyo herşey 9:30 da kahvaltı bitiyo etkinliğe geçiyolar hemen etkinlikten sonra o günün dersi neyse inglizce satranç jimnastik gibi ne varsa o yapılıyo sonrada öğle yemeği arkasına uyku uykundan uynadıktan sonrada zaten pek vakit kalmıyo ya kitap okuma ya kitap çalışması ya da serbest oyun vakti oluyo sonrada veliler çocugunu almaya başlıyo bence sabah göndermek daha avantajlı oyüzden ama tüm kreşler aynı mıdır bilmem
zarifbirhanim HHatice ben yarım gün olması gerektiğini düşünüyorum. Alışma süreci daha kolay olur. Tam gün fazla gelebilir
Blackcloud Kızlar yarım günün, öğleden önce ve öğleden sonranın saatlerini yazar mısınız? Kızım seneye 4 yaş olacak bende göndermeyi düşünüyorumda.
Oglumcanim_ Dmt-01 öğlen uykusuna sabahtan gelen çocuklar uyutuluyor . Öğlen gelen cocuk etkinlik yapıyor . Sınıfın yarısı uyuduğu içinde öğretmen daha rahat ilgileniyor öğleden sonra gelen cocuklarla . Sınıf sayısı daha az oluyor çünkü diğerleri uyanana kadar .
Dmt-01 HHatice ben çalışıyorum oyüzden 2 yaşında verdim kreşe mecburen tüm gün gidiyor şuanda 3 yaşında isteyerek severek gidiyor kreşe çalışmıyorsanız yarım gün verin ama kreşle görüşün hangi saatlerde neler yapılıyo diye ona göre öğleden önce mi sonra mı göndereceğinize karar verirsiniz
begonvilhg HHatice eğer çalışmıyorsan yarım gün göndersen iyi olur başlangıçta canım. Ama çalışanlar mecbur tam gün gönderiyor.